WordPress Website Leren Maken?

      Geen reacties op WordPress Website Leren Maken?

Dagelijks a hundred and sixty miljoen bad bot requests tegengehouden met hun anti-bot AI-oplossing Ik heb Siteground gevonden door te zoek naar WordPress hosting provider evaluations. Samen met nog een paar anderen. Ik heb toen een paar help vragen gestuurd en Siteground sprong er uit door de snelheid en kwaliteit van hun antwoorden. Ze hebben dan ook erg goede en snelle 24/7 support per chat , e-mail en telefoon .

Gratis Of Betaalde WordPress Themes?

De support is wel in het Engels, dus als dat een probleem voor je is moet je toch een Nederlandse WordPress hosting provider zoeken. Vanaf het GrowBig pakket zetten ze free of WordPress website charge je web site over van je oude hosting naar je nieuwe Siteground internet hosting. In 2018 behaalde SiteGround 98% klanttevredenheid.

Siteground heeft ook veel aandacht voor de beveiliging: technologie om te voorkomen dat gehackte websites wordpress webshop op dezelfde server jouw web site besmetten

Maar voor een zakelijke website wil je dat allemaal niet. Ikzelf betaal in ieder geval graag een paar tientjes extra voor kwaliteit. Siteground heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn dus zeker niet de goedkoopste, maar daar krijg je wel veel kwaliteit voor terug.

Heb Je Pagina Url’s Gewijzigd?

Dit is het vierde jaar op rij dat hun waardering groeit. Ze vinden het dan ook belangrijk dat hun klanten tevreden zijn. Het bouwen van een nieuwe WordPress website is bij SiteGround heel eenvoudig met hun unieke WordPress Starter-plug-in. WordPress 5.0 had nieuwe belangrijke functies waaronder de nieuwe Gutenberg-editor, die veel onrust veroorzaakte. Wat mij betreft een mooi voorbeeld van een hosting provider die er bovenop zit als dat nodig is.

automatische WordPress & plugin updates actieve monitoring van en pro-actief bij potentiele beveiligingslekken In 2018 heeft SiteGround naar eigen zeggen: 186 DDOS-aanvallen tegengehouden 7 miljoen brute-force WordPress hosting-aanvallen gestopt

  • Laten we zeggen dat ik een rij met twee kolommen wil toevoegen aan een pagina.
  • Je kunt hier kiezen of je een module of een further rij wilt toevoegen.
  • Een rij kan meer dan één kolom bevatten.

Criteria voor het selecteren van een goede internet hosting-supplier. Toen ik weer eens ontevreden was over mijn web site hosting ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe website hosting supplier. En ben ik bij Siteground uitgekomen. Hierboven heb ik tussen de regels eigenlijk al verteld waarom.

Siteground heeft veel aandacht voor de snelheid van je site, zoals: snelle NGINX servers in Amsterdam, belangrijk als je vooral bezoekers uit Nederland hebt een zelf ontwikkelde SG Optimizer-plug-in om WordPress websites te versnellen. gratis Cloudflare CDN integratie waardoor sommige bestanden van de snelle Cloudflare servers geladen worden en je web site sneller wordt de laatste PHP7 versie voor nog snellere websites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *