Magento Als Webshop? De Voor

      Geen reacties op Magento Als Webshop? De Voor

Magento webshop uitbreidingen? Geen enkele webshop is hetzelfde, met deze gedachten is het altijd mogelijk om naast het gekozen pakket, nog further magento uitbreidingen te realiseren.

Koppeling met bijvoorbeeld beslist.nl | vergelijk.nl | bol.com of andere externe verkoopkanalen “One Page Checkout” om het afrekenproces zo eenvoudig mogelijk te maken

  • Intranet / ExtranetIntranet ontwikkelingOp zoek naar een interne on-line omgeving die werkt?
  • Laat een functioneel intranet ontwikkelen door een betrouwbare partner.
  • Conversie optimalisatieHet aantal gewenste acties op de site verhogen.

Voor Magento zijn veel extensies beschikbaar en dit aantal groeit maandelijks. Met deze extensies voegt u eenvoudig bestaande oplossingen toe aan uw webshop.

Magento hosting…goed geregeld! Snelle laadtijd voor uw webshop is een must voor iedere succesvolle webshop. Sjok-King weet dat dit als geen ander en heeft dan ook de juiste Magento hosting magento hosting in huis om een snelle laadtijd te garanderen voor een betaalbare prijs!

Wordt mijn webshop goed gevonden op Google, Bing of Yahoo? Sjok-King legt standaard bij iedere oplevering of het nu gaat om een webshop of web site, de koppeling met Google, Bing en Yahoo! Uiteraard blijft het hier niet bij, Sjok-King monitoort hoe de webshop on-line presteert. Wanneer er optimalisatie behaald kan worden en op welke wijze hoort u automatisch!

Om er zeker van te zijn dat uw webshop veilig is, installeren we bij elke webshop een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die over en weer gaan through een versleutelde verbinding worden verstuurd!

Sjok-King bied koppelingen voor Magento aan. Met deze koppelingen kunt u eenvoudig gegevens webshop freelance uitwisselen met externe partijen. Een webshop volgens de laatste richtlijnen

Waarom Een Magento Webshop Laten Maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *