WordPress Woocommerce Webshop Maken

      Geen reacties op WordPress Woocommerce Webshop Maken

U kunt ook limieten hebben voor wie de kortingsbonnen en de minimale cartotalen magazine gebruiken. Geavanceerde rapportage – EDD houdt downloads en verkopen bij en u kunt de inkomsten bekijken per datumbereik of categorie. Het heeft een snel overzicht van de statistieken op het dashboard, maar de echte magie komt in het spel met het primaire rapportgebied. Sommige andere rapporten bieden informatie over jaarlijks geïnde belastingen en exporteerbare gegevens.

Braintree, Authorize.net, PayPal, Bitpay en meer. De kwantiteit en kwaliteit zien er allebei goed uit, maar je moet er een aantal als extensies voor betalen. Dat is niet het geval voor de grote wordpress webshop WooCommerce-betalingsgateways. De add-ons kosten u meestal een beetje geld en u zult niet veel plug-ins van derden kunnen vinden. De bibliotheek dient als de primaire plaats om de add-ons te lokaliseren.

Klantrecords kunnen aan de profielen worden gekoppeld, zodat gebruikers kunnen zien welke downloads ze in de toekomst wellicht willen gebruiken. Bovendien helpt dit bij het stimuleren van uw klantenservice, aangezien het laat zien wat mensen onlangs hebben gekocht. Integraties met meerdere CMS’s – Gelijkaardig aan WooCommerce, EDD kan niet worden geïntegreerd met iets anders dan WordPress. Voor sommige mensen zal dit prima zijn, maar als je een eerder gebouwde website WordPress hosting hebt op iets als Weebly, kan EDD je daar niet helpen.

Variabele productopties – Je zult niet veel vinden in EDD dat helpt met variabele producten. Dat gezegd hebbende, de Variabele prijzen Switcher plugin heeft u als extensie gedekt. Hiermee kunnen klanten snel schakelen tussen prijsopties op uw web site. Daarom, als u drie betalingsplannen voor een reeks WordPress-thema’s wilt aanbieden, kunnen de gebruikers de gewenste opties selecteren. Laten we nog een keer kijken naar onze lijst met WordPress e-commerce plug-ins:

De beste keuze voor free of charge WordPress e-commerce plug-ins WooCommerce is onze topkeuze omdat het zowel voor beginners als gevorderde gebruikers werkt.

U kunt ook extensies vinden om een ​​solide set marketingtools te onderhouden (zoals knoppen voor sociale media, SEO en bestemmingspagina’s). Tools om abonnementen en lidmaatschappen te verkopen – EDD biedt een flink aantal lidmaatschaps- en abonnements-add-ons. Bijvoorbeeld, een van hen geeft u de mogelijkheid om accepteer terugkerende betalingen.

Samenvatting Woocommerce WordPress Webshop

Je hebt niet echt een speciaal thema nodig voor EDD om te werken. Geavanceerde gebruikersmogelijkheden – Elke gebruiker heeft een profiel dat ze maken bij het uitchecken of wanneer ze dat willen.

De add-on voor boekingen werkt ook goed. Krachtig klantenbeheer – EDD biedt een van de meest indrukwekkende centra voor klantenbeheer in het bedrijf. Voor elke klant wordt een afzonderlijk bestand opgeslagen en u kunt elke gewenste klant bekijken en bewerken. Samen met het koppelen van klantrecords aan profielen, kunt u niet fout gaan met EDD op deze afdeling. Geef de producten op die u wilt korten en stel de automatische start- en eindtijd in.

Je gaat niet veel tijd besteden aan de installatie en de goedkope thema’s en extensies zijn te moeilijk om te laten liggen. Maar we willen ook enkele andere categorieën verkennen, zoals eenvoud, digitale downloads, rapporten en wanneer u donaties wilt verzamelen. Het hangt helemaal wordpress website af van wat u probeert te verkopen, dus sommige platforms zijn zelfs beter dan andere in verschillende categorieën. Onze keuze voor eenvoud: Ecwid We hadden het al over Ecwid, maar je zou echt kunnen gaan met een van de plug-ins om vrij eenvoudige kassa’s te krijgen.

Verzend- en belastingcalculators – Er worden geen rekenmachines gegeven met de standaard EDD-obtain. echter, de Simple Shipping-extensie helpt u goed om uw verzendprocessen te begrijpen en mensen te laten weten hoeveel ze gaan betalen voor verzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *