WordPress Website

      Geen reacties op WordPress Website

U zult niet alleen zien dat uw web site veel sneller laadt maar ook een grotere hoeveelheid gelijktijdige bezoekers aan kan. De zogeheten “Bounce rate” zal afnemen. De “Bounce price” is het share van bezoekers welke uw web site bezoekt maar direct weer weggaat.

WP2Static doet in principe hetgeen wat de naam al suggereert. Uw WordPress websitepagina’s worden van dynamisch omgezet naar statische html bestandjes. Doordat de pagina’s niet langer afhankelijk zijn PHP-processen of een database verbinding laden deze een heel stuk sneller. Ook zou u uw WordPress website WordPress hosting – de werkomgeving – naar een afgeschermde locatie kunnen verplaatsen waardoor de veiligheid aanzienlijk toeneemt. Hierover vertellen we u verderop in deze weblog submit wat meer.

  • Je kunt dit instellen through de dienst Gravatar.com.
  • Maximum waardering: Tijdens het instellen van een Gravatar kan een reactieschrijver aangeven wat de waardering is van zijn of haar afbeelding.
  • Zo kan het zijn dat het niet echt van toepassing is om weer te geven of heb je een web site waar het fijner is dat mensen privé blijven.
  • In dit geval kun je de avatars beter uitschakelen.
  • Avatarweergave: Hier kun je aangeven of je avatars überhaupt wilt weergeven bij de reacties op je web site.

Bovendien is hun internet hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.” Een beveiligde verbinding voor je website.

Zo zijn WordPress websites een gewild doelwit van talloze kwaadwillende wereldwijd. Het is daarom altijd verstandig om voordat u aan uw WordPress web site bevindt deze eerst grondig te beveiligen. Gelukkig zijn ook hiervan eenvoudig op te zetten en te gebruiken beveiliging plug-ins zoals iThemes Security en Wordfence. In dit weblog artikel zullen we u wat meer vertellen over de werking-, het installeren -en gebruiken- van de plug-in WP2Static.

WordPress Installeren

Met Hosted Mail ben je altijd en overal bereikbaar met je eigen e-mailadres. Krijg aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. Alle aangeduide prijzen zijn exlusief btw. WordPress is een van de meest gebruikte softwarepakketten waarmee vandaag de dag websites WordPress worden gemaakt. Het feit dat WordPress zoveel gebruikt wordt brengt ook de nodige “uitdagingen” met zich mee.

Vaak heeft dit te maken met een te lange laadtijd maar ook niet interessante inhoud kan hier bijvoorbeeld de oorzaak van zijn. Heeft u een webshop, community web site website bouwen met forum of klantensysteem dan kunt u WP2Static beter hyperlinks laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *