WordPress Website Maken Binnen Een Uur In 2020

Contactformulier Toevoegen Aan Je Website

In dit geval zie je ook een blauwe gloed op de afbeelding, terwijl dit niet op de originele afbeelding aanwezig is. Het gaat dan om een Overlay die gebruikt wordt. Je kunt de overlay aanpassen door iets verder naar beneden te gaan bij de instellingen.

Je komt dan Achtergrond Overlay tegen. Wanneer je op Overlay Kleur klikt kun je een andere kleur uitzoeken of de kleurcode invoeren. Vervolgens kun je aan de rechterzijde aangeven hoe erg de kleur magazine doorschijnen, zodat je de achtergrond afbeelding ook goed kunt zien. Naast bovenstaande instellingen kun je bij de rij instellingen ook dingen aanpassen als de breedte, hoogte, tekstkleuren en dat soort dingen. Bekijk alles dus zeker aandachtig.

Opgeslagen kleuren in Beaver Builder Bij een web site maak je gebruik van een select WordPress hosting aantal kleuren.

Ik kan je alleen maar aanraden om overal eens doorheen te bladeren, zodat je een goed idee krijgt wat Beaver Builder allemaal kan. Iedere module kan weer net WordPress wat meer of minder instellingen hebben. Rij instellingen aanpassen in Beaver Builder

Je hoeft de kleurcode nu niet meer telkens op te zoeken. Ik hoop dat je de foundation van Beaver Builder een beetje door hebt en aan de slag kunt met het aanpassen van alle elementen op je web site. Het kan echter ook zijn dat je graag dingen wilt toevoegen aan een pagina. Ik zal je uitleggen hoe je een additional rijen, kolommen en modules kunt toevoegen. Om additional modules toe te voegen aan een pagina, kun je rechtsboven op het plus (+) icoontje klikken naast de blauwe knop “Klaar”.

De kleurcodes onthouden van je kleuren is geen pretje. Persoonlijk vergeet ik het in ieder geval steeds en het kost toch weer een klein beetje tijd om het iedere keer weer op te zoeken.

Gebruiksvriendelijkheid

Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht. Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken. Ik zal je vertellen hoe je dit kunt doen. Je ziet nu naast de kleurcode een plus (+) teken staan. Klik hierop zodra je jouw gewenste kleur hebt ingevoerd.

Je zal vervolgens een melding krijgen dat je kleurcode is toegevoegd aan de opgeslagen kleuren. woocommerce Wanneer je nu op Opgeslagen kleuren klikt kun je jouw gekozen kleur eenvoudig selecteren.

Nu zie je op de achtergrond van de tekst een afbeelding die over de gehele breedte getoond wordt. Je kunt hier niet simpel op klikken om het aan te passen. Je komt bij de rij instellingen door met je muis over een rij heen te gaan en linksboven op het gereedschap icoontje te klikken. Vervolgens is het naar beneden scrollen tot je de afbeelding ziet staan. Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *