Oudewater 750 jaar

WordPress Website Laten Bouwen?

Met hun GoGeek pakket heb ik altijd binnen 15 minuten antwoord, op elk second van de dag. Wel in het Engels, dus als dat een probleem voor je is moet je toch WordPress hosting woocommerce in Nederland zoeken. De getallen ofwel features zijn ook belangrijk.

Tegen deze grens zul je wellicht niet zo snel aanlopen, maar het is toch goed om het te weten. Hoeveel web sites magazine je je op één pakket zetten?

Als je maar één website hebt is dat niet belangrijk, maar heb je er meer kun je zo wellicht kosten besparen. En wie weet wat de toekomst nog brengt. Heeft de web site hosting supplier een WordPress installer?

Dat kan je veel tijd en frustratie besparen. Ook op het gebied van help scoort Siteground erg goed.

Hoeveel databases mag je gebruiken? Extra databases zijn handig voor bijvoorbeeld take a look at sites. Hoeveel verkeer mag je website hebben?

Kan ik er zelf bij of moet ik daarvoor assist inschakelen? Kan ik zelf bij de logbestanden ? Dit zijn bestanden waarin je precies kunt zien wat er op je website gebeurt. Heel handig als je website traag is of is gehackt. Kan ik zelf “cron jobs” instellen?

Methodes WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Deze ruimte is in mijn geval namelijk niet alleen voor m’n website, maar ook voor m’n e-mail. Ik maak gebruik van het zogenaamde IMAP protocol. Daardoor blijft alle e-mail ook op de server staan. En als je dan een e-mail met grote bijlage ontvangt zit je ineens aan je limiet.

Hoeveel e-mailadressen mag je hebben? Handig als je meerdere e-mailadressen aan je domein wilt koppelen. Bijvoorbeeld voor freelancers of werknemers die je helpen. Of om assist WordPress hosting te scheiden van gewone mail.

Hoeveel webruimte krijg je om je web site neer te zetten? WordPress website Ik vind het wel fijn om minstens een gigabyte te hebben.

Webshop Maken? Gebruik WordPress Woocommerce

Hiermee kun je met een paar klikken WordPress installeren. Worden er automatische backups gemaakt? Hoever in de tijd kan ik terug?

Mobiele versie afsluiten