WordPress Webshop Pakketten ⋆ Onetap WordPress

      Geen reacties op WordPress Webshop Pakketten ⋆ Onetap WordPress

Engelpunt.com is een webshop om hebberig van te worden, gebouwd met WordPress en WooCommerceDe koper ontvangt automatisch een bestelbevestiging. Naast bovenstaande drie opties zijn er ook nog andere opties om on-line te verkopen. Als je on-line trainingen wilt gebruiken, is LearnDash daar een hele fijne plugin voor.

Op het second dat je een ticket bij het evenement maakt, wordt deze automatisch als product in WooCommerce aangemaakt. Je kunt aangeven hoeveel tickets er beschikbaar zijn, zodat er niet te veel verkocht worden. En omdat de afhandeling uiteindelijk via WooCommerce gaat, ontvangt de koper automatisch een bestelbevestiging. Wil je dat de koper ook een factuur ontvangt? Gebruik dan de plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips.

Heb je meerdere producten om te verkopen? Dan kun je een complete webshop toevoegen aan je WordPress website wordpress webshop.

Beter Presteren Met Mijn Webshop

Als je die wel graag mee wilt sturen, kun je daar de plugin van Gravity PDF voor gebruiken. Nu er geen live evenementen gegeven mogen worden, kun je alsnog online evenementen organiseren. En ook daar kun je tickets voor verkopen.

Want waarom zouden alle on-line evenementen gratis moeten zijn? WordPress hosting Als het slechts om 1 evenement gaat, kun je het beste de opzet van optie 1 gebruiken.

Event Tickets Pro om een betaaloptie aan tickets toe te voegen Mollie for WooCommerce om betaalmogelijkheid toe te voegen Je maakt de evenementen aan in The Events WordPress website Calendar en koppelt door een betaald ticket aan. Die optie, om een betaald ticket toe te voegen, heb je alleen als je Event Tickets en Event Tickets Pro toevoegt.

Als er een product bijkomt, kun je het formulier eenvoudig kopiëren en ook voor je tweede product gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er standaard geen facturen gemaakt worden met deze plugin.

Gaat het om meerdere evenementen? Dan is een evenementenmodule met betaalmogelijkheid een uitkomst. Het voordeel van zo’n module is dat je er een mooie agenda mee creëert waar bezoekers direct in kunnen zien welke evenementen je op welke datum organiseert.

Je kunt er een datum, tijd en locatie bijzetten. Er is ook ruimte voor een afbeelding en omschrijving. En je kunt er dus betaalde tickets aan toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *