WordPress Webshop Laten Maken?

      Geen reacties op WordPress Webshop Laten Maken?

Maak een nieuwe pagina aan met algemene voorwaarden. Onder woocommerce – instellingen – pagina’s kun je dan die voorwaarden pagina wordpress webshop selecteren. voordat de klant een bestelling kan plaatsen moet die akkoord gaan met de voorwaarden. Bedankt voor de heldere uitleg.

Woocommerce, Webshop En Website In Één

Mijn checkout pagina kan niet gevonden worden en het lijkt aan het gebruikte thema te liggen. Met Twenty Twelve doet hij het namelijk wel. Is daar iets aan te doen want WordPress hosting andere kan ik hem niet gebruiken.

Ik zag je opmerking over het BTW en vroeg me af of je dit al opgelost hebt. Ik zit namelijk met hetzelfde probleem. Weet iemand hoe ik deze terug kan krijgen? Eindelijk een duidelijk verhaal. Nu zit ik nog wel met een vraagje;

Is het mogelijk om bij de klantgegevens nog een veld in te voegen? Wij werken namelijk met een éénmalige machtiging. Nu krijg ik dat in grote lijnen wel voor elkaar, maar mensen moeten nog wel ergens hun rekeningnummer achter kunnen laten.

Zie hier wat ik bedoel /2013/winkelwagen/ Alvast bedankt voor je reactie Geweldige uitleg excellent hartelijk dank hiervoor, graag kom ik WordPress te weten en ik hoop dat jij me hierbij kan helpen. Weet jij wellicht het antwoord op deze vraag? Alvast bedankt voor je tijd en moeite, groet Jorrit

  • WordPress 3.4 of hoger: gratis te downloaden op;
  • Deze tutorial is geschreven in augustus 2012.
  • Ik heb de op dit second beste en meest actuele plugins gebruikt.
  • Het is raadzaam regelmatig de gebruikte plugins te updaten!
  • Ik ga er van uit dat je weet wat je wilt verkopen, en enigszins nagedacht hebt over een structuur waarin je producten wilt indelen;

Je kan dan echter niet met Mollie werken :-). Deze werkt wél goed: examine /algemeen/implementatie hoop dat je me kan helpen er mee. Ik had dezelfde vraag, misschien heb je het inmiddels allang gevonden, maar lijkt me ook handig voor andere webshop bouwers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *