WordPress Webshop

      Geen reacties op WordPress Webshop

WordPress Webshop Maken In 5 Stappen

Stel je voor dat je klanten op jouw web site in kunnen loggen om voor hen relevante informatie WordPress website in te zien? De gebruikerssystematiek binnen WordPress is hiervoor het perfecte uitgangspunt.

Gratis Domeinnaam.

Of je nu een website met actualiteiten voor je eigen organisatie wilt of een weblog over beauty of way of life. Daarnaast biedt WordPress ook een goede foundation voor zogenaamde extranet-omgevingen.

Wil je daar meer over weten? Schroom niet om contact op te nemen. Bij Nordique vinden we goede hosting voor je WordPress website cruciaal.

Vanaf de overzichtspagina tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen. We zetten WordPress het meest in voor company web sites. Daarnaast is het systeem ook bijzonder geschikt om een blog WordPress hosting of nieuwswebsite mee te bouwen. Het systeem biedt standaard veel mogelijkheden om jouw blog naar eigen smaak volledig in te laten richten.

Een goedkoop hostingpakketje voor een paar tientjes per jaar is leuk, maar niet voldoende als je het beste eruit wilt halen. Google stelt hoge eisen aan de techniek en snelheid van je web site. Op een goedkoop hostingpakket beland je vaak met vele andere websites wordpress website op dezelfde hostingomgeving. Hierdoor heb je al geen controle over wat voor soort websites er naast de jouwe staan, waardoor je simpelweg further risico loopt om gehackt te worden.

Je kunt kiezen uit speciale hosting, een onderhoudsabonnement of gebruik maken van ons pakket aan further veiligheidsmaatregelen. Met een onderhoudsabonnement dragen wij zorg voor het up-to-date houden van je web site en alle gebruikte plugins. Wil je een webshop maken met WordPress? Dan is WooCommerce dé plugin bij uitstek. Met deze plugin kan je alles voor je webshop gereed maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *