WordPress Versnellen

      Geen reacties op WordPress Versnellen

En wat werd er aangeraden: Siteground! P.S. Goede hosting alleen is niet voldoende. Je moet je website zelf ook optimaliseren: wordpress webshop afbeeldingen verkleinen, caching aanzetten. Kan het zijn dat het daar bij jou mis ging? Ik heb niet al je reacties gelezen maar zie er nogal wat staan.

Waarom Wij Geen Standaard Templates Van Themeforest Gebruiken

Heb je het over zeelandcleaning? Ik heb je site even gecheckt op sitecheck.sucuri.net. Er staat geen malware op je web site en je website staat niet op een blacklist. Je draait wel een erg oude versie van WordPress, dus die moet je heel snel updaten voordat je wel gehackt wordt! En op mobiel zie ik je web site gewoon.

En ik heb al heel wat hosting providers versleten… Afgelopen week was ik nog bij een presentatie over website conversie. Daar kwam kort ter sprake dat internet hosting een belangrijke factor is voor conversie. Want als mensen moeten wachten haken ze af. En goede internet hosting is cruciaal voor een snelle site.

Hoe Je Kunt Zien Of Een Website Op WordPress Draait

Plugins En Modules

Maar mijn web sites (zoals thefutureofmeat.com) worden wel erg goed bezocht. Ik heb zelf 5 sites op 1 GoGeek account bij Siteground. Met het GoGeek account kun je volgens hun eigen zeggen one hundred WordPress.000 bezoekers per maand aan. En Siteground verhuist 1 web site free of charge voor je. Geen idee wat further sites kosten.

  • Je zal dan aan de rechterkant de mogelijkheid krijgen om uit alle widgets te kiezen.
  • Op deze manier kun je eenvoudig extra widgets aanmaken.
  • Wil je een extra widget toevoegen, klik dan op Widget toevoegen.
  • Om een widget aan te passen kun je op de desbetreffende widget klikken.

Ik zit momenteel bij twee hostingproviders: vimexx en one. Ik wil eigenlijk al mijn domeinen onderbrengen in één hostingpakket. Maar ik ben er nog niet helemaal uit wat handig is, en wat de beste hostingwebsite is. De verhuiskosten naar One zijn in ieder geval erg duur!

Probeer mij er nu in te verdiepen en stuit erop dat de hele functie plug in bij mij niet te zien in is in het linkermenu. Wat kan ik hier nog eens aan doen? Bijkomstig feit is een gehackte web site need mobiel is hij niet bereikbaar en wordt je na een aantal nieuwe tabbladen doorverwezen naar de app retailer.

Of gaat het om een andere web site WordPress hosting? Fijn artikel, lekker duidelijk!

Het ziet eruit als je wel heel goed weet hoe alles werkt! Ooit onze website laten bouwen door een zzper, intussen loopt de hosting through z’n bedrijf in China. Het gaat steeds verder mis en ik heb het niet in de hand vanwege gebrek aan verstand op dat gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *