WordPress Met Woocommerce Of Magento Voor Je Webshop?

Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen. Verschillen in systemen betekenen ook dat er verschillen zijn in mogelijkheden voor een website of webshop, waardoor voorkeuren verschillen per bedrijf en klant. Dit betekent niet dat WordPress niet geschikt is voor grote webshops en websites.

Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt . Je betaalt over het algemeen iets meer voor internet hosting wanneer je een webshop wil maken. Een WordPress hostingpakket kiezen waarop we een webshop kunnen draaien en het vastleggen van een domeinnaam. De grootste kostenpost is hosting voor een webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Thema Opzoeken

En we gaan er even iets dieper op in zodat je precies weet waarvoor ze nodig zijn. We hebben Attributes al behandeld waar je verschillende afmetingen, kleuren en ander kenmerken WordPress website van producten en variaties kunt invoeren ervoor. Gefeliciteerd, je hebt nu jouw eerste product aangemaakt met WooCommerce en je kan deze vinden onder het “Producten” menu.

Nederlandse vertalingen voor WooCommerce zijn free of charge beschikbaar en het inbouwen van iDeal is relatief makkelijk (vergeleken met andere webshop-plugins). JigoshopJigoshop is een gratis woocommerce plugin waarmee je een WordPress webshop kunt bouwen.

Ook is deze eenvoudig te beheren en goed vindbaar in Google. Een professionele webshop heeft een eigen huisstijl en een unieke shopervaring voor de bezoeker. Wij ontwerpen een responsive webshop met een hoge conversie die bezoekers omzet in klanten.

HetWordPress compleet hostingpakket van € 30,00 per maand van xel is perfect voor het maken en runnen van een WordPress webwinkel. Er komt redelijk wat bij kijken – daar gaan we niet over liegen.

  • Op advertising gebied biedt WooCommerce dan ook veel functionaliteit.
  • Alleen valt het me al een tijdje op dat Bas zelf hier niet meer actief reageert.
  • Dit heeft er onder andere mee te maken dat de databasestructuur van Magento beter is ingericht op grote outlets dan de databasestructuur van WooCommerce.
  • Dit is maar een aantal aandachtspunten voor het kiezen van een goede hostingpartij.
  • Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk.

Een wel belangrijk hierbij is de productcatalogus. Met de productcatalogus in Woocommerce kan je in het kort de weergave van je producten veranderen. Zo kan je kiezen of je producten WordPress hosting of de productcategorieën laat zien. Wanneer je veel producten hebt in je webshop kan het slimmer zijn om de categoriën te laten zien zodat de klant beter kan navigeren.

Mollie betaal pluginMollie Payments for WooCommerce is een plugin van Mollie. We gebruiken deze plugin om betalingen te ontvangen op onze webshop. Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

Of het nu gaat om Ideal, Paypal, betalen met creditcard of vooruitbetaling, alles is mogelijk. Kortom, na 12 jaar WordPress kunnen we wel stellen dat onze specialisten een webshop naar het volgende niveau kunnen tillen. We brengen in je in touch met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

De volledige uitleg van Search Console komt wellicht later in een aparte handleiding of tutorial. Ik had als doel deze tutorial kort te houden, maar nu ik bij stap 10 ben kan ik naar mijn gevoel tot stap 1.000 doorschrijven.

Mocht je merken dat deze ruimte vol loopt, dan is het in de meeste gevallen altijd mogelijk om je hostingpakket te upgraden. De opslagruimte, of disk area, geeft aan hoeveel mB of gB aan spullen je digitaal kan opslaan. Hou hierbij rekening dat je ook zelf een aantal back-ups (2 á 3) achter de hand kan houden mocht het even een keer tegenzitten. Kies dus voor een pakket waar je de ruimte hebt om je webshop te laten groeien en backups kan draaien. Wees daarnaast op de hoogte van de geldende hard- of softlimits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *