WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

      Geen reacties op WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Ik loop tegen het volgende aan, bij mij ontbreekt op de pagina waar ik Het BTW- proportion in woocommerce in moet stellen de optie BTW-bedrag instellen. Echt tremendous WordPress website, complimenten voor de duidelijke uitleg!! Een product toevoegen ging makkelijk, het filmpje was erg duidelijk.

Weet iemand misschien hoe dat kan?? Wow als dit 6 stappen zijn dan wil ik niet weten hoe dik een boek is wat jij evt zou kunnen schrijven van 2 hoofdstukken. Mijn vraag is waarom ik geen producten kan toevoegen?

Magento Vs Woocommerce

Als ik op nieuw product klik krijg ik een blanke pagina. Ik heb een .com website en mijn thema is portfolio 0.7.5.

Ik wil een web site bouwen voor fustbier waar ook de mogelijkheid woocommerce van statiegeld betalen en retour in zit. Bedankt voor je heel duidelijke uitleg.

Ik wil op ene van mijn wordpress sites een e-book met paypal of best verkopen. Installeer ik WordPress hosting dan woocommerce -excelling Ecommerce, en ben ik dan klaar? Ik zag ergens Woocomerce digital downloads. Een erg duidelijke tutorial.

Ik kan nergens info vinden over de weergave van de Winkelwagen? Als ik een product toevoeg aan de winkelmand kan ik deze vervolgens nergens raadplegen.

Nu wilde ik een nieuw product toevoegen en nu heb ik alleen nog maar de opties van omschrijving en afbeelding. Zeker bij het BTW verhaal zie ik grote verschillen tussen wat jij laat zien en wat ik kan zien bij het aanpassen van mijn webshop. alvast hartelijk bedankt, en ik hoor het graag.

Fantastisch zoals je dit hebt gedaan. Alvast hartelijk bedankt voor je reactie.

Neem Een Kijkje In Onze WordPress Cases

Nu heb ik echter een vraag voor je? Weet jij of het mogelijk is om bij de verzendkosten verschillende kosten in te vullen. Ik hoop dat jij me hiermee kan helpen. Met vriendelijke groet Berend Verdoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *