WordPress Com

      Geen reacties op WordPress Com

Caching is erg belangrijk, need dat maakt je website een stuk sneller. Hiervoor gebruik ik de plugin ‘WP Fastest Cache’. Kies voor ‘Plugins’ » ‘Nieuwe plugin’ en zoek rechtsboven woocommerce op ‘WP Fastest Cache’. Download en installeer de plugin, zoals hierboven beschreven staat. Kies uit het menu aan de linkerkant voor ‘WP Fastest Cache’ als de plugin eenmaal is geïnstalleerd.

Vink de volgende opties aan: ‘Cache System’, ‘New Post’, ‘Minify HTML’, ‘Minify Css’, ‘Combine Css’, ‘Combine Js’, ‘Gzip’ en ‘Browser Caching’. web optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door je website goed in te stellen, wordt je beter gevonden door zoekmachines zoals Google en Bing. Dit resulteert dat je uiteindelijk hoger in de zoekresultaten eindigt.

Installatie Bij Hosting Provider

Afhankelijk van de plugin kun je deze nu instellen. Er zijn een aantal plugins die voor iedere WordPress-website een meerwaarde zijn.

Thema Voor WordPress Downloaden En Installeren

Voor WordPress is er de plugin ‘Yoast SEO’. Download en installeer, zoals hierboven beschreven, de plugin ‘Yoast SEO’. Kies na het activeren voor ‘web optimization WordPress’ uit het menu aan de linkerkant. Je kunt eventueel de rondleiding volgen om uitgebreide uitleg over de plugin te lezen. Alle instellingen staan standaard goed ingesteld.

De in mijn ogen vijf belangrijkste bespreek ik hieronder. Ik laat het voor nu hierbij, omdat het anders te uitgebreid wordt.

Dit beschermt je tegen brute-pressure-aanvallen. Alle instellingen staan hier goed voor. Echter, je kunt deze naar wens finetunen. Kies uit het menu voor ‘Instellingen’ » ‘Limit Login Attempts’. Wijzig naar behoefte de instellingen en klik onderaan op ‘Instellingen aanpassen’.

Plugins voor WordPress downloaden Via de again-end van WordPress kun je eenvoudig plugins downloaden. Kies uit het menu aan de linkerkant voor ‘Plugins’ » ‘Nieuwe WordPress hosting plugin’. Net als bij de thema’s kun je hier in het menu bovenin door alle beschikbare plugins bladeren. Als je er één gevonden hebt, dan klik je op ‘Nu installeren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *