Woocommerce, Van Simpele Plug

      Geen reacties op Woocommerce, Van Simpele Plug

Je kan ook direct de verzondkosten bepalen. Heb je hier nog niet over nagedacht? Dan kan je deze stap overslaan en de kosten later invullen by way of WooCommerce -> Instellingen -> Verzendmethoden -> Vast tarief. Hier kan je alle tarieven van het verzenden van publish WordPress hosting en pakketjes van PostNL bekijken.

Welke Webshopsoftware Kies Je: Woocommerce Of Opencart?

Er is ook een WooCommerce PostNL plugin die de verzendkosten automatisch kan berekenen . Als je producten verkoopt, moet je BTW betalen. Je kan hier invullen of de BTW bovenop de prijs komt die je invult bij producten of inbegrepen is.

Wij gaan nu verder met het aanmaken van ons eerste product. Klik op ‘Maak je eerste product aan‘. Product toevoegen eigen WordPress webshop Een productpagina is te vergelijken met een normale pagina.

En die van België, MisterCash, ook niet. Je zou betalingen through PayPal kunnen laten lopen, maar PayPal is niet enorm bekend in Nederland.

Koppeling Met Woocommerce

Hier moeten we later op terugkomen. We moeten een aparte plugin installeren om betalingen te verwerken, WordPress website omdat de meest voorkomende betaalmethode in Nederland, iDeal, niet beschikbaar is.

We kunnen deze stap dus overslaan. Het skelet van onze WordPress webshop staat er. We kunnen nu beginnen met het toevoegen van producten en het inrichten de webshop. En we moesten nog een betalingprovider regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *