Woocommerce Of Magento 2? Voor

      Geen reacties op Woocommerce Of Magento 2? Voor

WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

Werkt WordPress hosting met mijn thema? WooCommerce werkt met elk thema, maar de opmaak moet mogelijk wat additional worden aangepast. Als je op zoek bent naar een thema met diepgaande WooCommerce-integratie, adviseren we je om Storefront te gebruiken. We hebben een gedetailleerde handleiding opgesteld over WooCommerce bijwerken. Diagnosticeer het probleem met behulp van onze handige probleemoplossingshandleiding.

Alles zou dan weer normaal moeten zijn. Waar kan ik documentatie en handleidingen vinden over WooCommerce?

WooCommerce is vertaald naar meerdere talen, waaronder Deens, Oekraïens en Perzisch. Help WooCommerce nog verder lokaliseren door jouw taal toe te voegen. Ga naar translate.wordpress.org. Deze plugin heeft 16 wordpress webshop blokken.

Woocommerce Extensies Om De Checkout Te Vereenvoudigen

Voor een automatische installatie van WooCommerce, log je in op je WordPress-dashboard, navigeer je naar het plugin-menu en klik je op ‘Nieuwe toevoegen’. Voer in het zoekveld ‘WooCommerce’ in en klik daarna op ‘Plugins zoeken’. Zodra je ons hebt gevonden, kun je meer details bekijken, zoals de versie, beoordeling en beschrijving.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je WooCommerce kan installeren! Klik op ‘Nu installeren’ en WordPress verzorgt de relaxation voor je. Voor de handmatige installatiemethode moet je de WooCommerce-plugin downloaden en moet je deze uploaden naar je webserver met je favoriete FTP-toepassing. In de WordPress-codex vind je instructies over hoe je dit kunt doen. Automatische updates zouden zonder problemen moeten werken, maar we raden je toch aan om een back-up te maken van je web site.

Bezoek de WooCommerce server benodigdheden documentatie voor een gedetailleerde lijst van server benodigdheden. Automatische installatie is de eenvoudigste optie – WordPress handelt de bestandsoverdracht af en je hoeft je webbrowser niet te verlaten.

Ik ervaar problemen bij het inloggen op WooCommerce.com. Probeer veelvoorkomende inlogproblemen eerst op te lossen met deze handige stapsgewijze handleiding.

Waar kan ik hulp krijgen bij of met andere gebruikers praten over WooCommerce Core? Waar kan ik hulp krijgen bij extensies die ik heb aangeschaft op WooCommerce.com? Voor hulp bij betaalde extensies by way of de WooCommerce.com-marktplaats: bekijk eerst onze selfservice-probleemoplossingshandleiding. Als het probleem niet is opgelost, kan je een ondersteuningsticket indienen through onze helpdesk. Onze toegewijde Happiness Engineers proberen binnen 24 uur te reageren.

Voor hulp bij het instellen en configureren van WordPress website kan je Aan de slag en de Nieuwe WooCommerce-handleiding voor winkeleigenaren bekijken. Voor het uitbreiden of aanpassen van het thema van WooCommerce bekijk je onze codex en het Plugin-ontwikkelaarshandboek.

Het Meest Gebruikte Cms Combineren Met Een Webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *