Webshop Plugin Magento

      Geen reacties op Webshop Plugin Magento

Cluster DNS voor 100% uptime Als web site eigenaar is het belangrijk dat de web site of webshop alt 12 oktober 2020 Zijn devoted webshop freelance servers nog wel van deze tijd? Haal het meeste uit je WordPress! Verlies geen tijd en ontwikkel een web site op een managed VPS

Magento Webshops

Gebruik van koppelingen, plugins en extensies Zowel WordPress als Magento lenen zich er goed voor om een koppeling te maken met bijvoorbeeld boekhoudsoftware en betaalsystemen.

Bij WordPress is het doorgaans onderhoud doorgaans eenvoudig zelf te updaten. Het updaten zelf, het thema en de plugins is niet zo moeilijk. Magento updaten is vaak specialistisch werk dat moet worden gedaan door een webontwikkelaar. De onderhoudskosten zijn dus bij Magento een stuk duurder.

Zo laat je de bestellingen door Magento afhandelen en de content material door WordPress. Met WordPress Magento Integration Plugin kun je Magento in WordPress integreren. Op die manier kun je blokken in je content material zetten. Bijvoorbeeld een block naar een product of een seizoensbanner. Deze systemen integreren is doorgaans handiger dan andersom.

Je kunt er ook voor kiezen WordPress in Magento te integreren. Zo kun je bijvoorbeeld een blogsectie maken op je Magentosite, als je gebruikmaakt van FishPig.

Hoe Beheer Ik Een Product In Magento?

Maar kies je voor WordPress, dan heb je vaak meer plugins nodig om hetzelfde te bereiken als een standaard WooCommerce web site magento webshop. Op gebied van internet hosting is Magento veel zwaarder dan WordPress. Daarom is er specialeMagento webhosting.

Welke keuze je maakt is afhankelijk van je wensen. Magento is software program bedoeld voor webwinkels, WordPress is meer bedoeld voor lichte webshops van hobbyisten die een klein aantal producten verkopen. Goedkoop kan soms duurkoop zijn. Bijvoorbeeld als je kiest voor WordPress, maar een plugin moet laten ontwikkelen om hetzelfde te bereiken als een functie die al in Magento is geïntegreerd.

Over de hele linie is Magento dus het duurdere systeem. Goedkope shared webhosting is vaak prima geschikt voor eenvoudige WordPress-winkels. Een Magento webshop draait het best op een VPS of een dedicated server. De maandelijkse kosten zijn een stuk hoger. Het integreren van verschillende systemen

WordPress en magento hosting bieden daar ieder koppelingen voor aan de hand van plugins en extensies. Magento is speciaal bedoeld voor webshops. Je hebt daardoor minder extensies nodig, omdat veel functies al in het systeem geïntegreerd zijn. Daardoor kiezen ondernemers vaak voor Magento.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *