Veel Moeite Met Internet Hosting Kiezen Voor Een WordPress Webshop

Jouw producten professioneel on-line verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

Dan zijn er tientallen extensies van zowel WooCommerce zelf als derden, waarmee jij alle functionaliteit kan realiseren die je nodig vindt. Ook in 2021 raden wij deze plugin aan aan elke webshop eigenaar. Naast de factoren die invloed hebben op de WooCommerce plugin, is er ook nog het onderliggende CMS. Je hebt naast de Core te maken met additional plug-ins en thema’s die ook de snelheid van je site beïnvloeden. Ook die moeten geoptimaliseerd worden voor snelheid. Heeft u al een website welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten?

  • Long tail keywordshebben weliswaar minder zoekopdrachten, maar de mensen zijn wel veel specifieker op zoek naar een product.
  • Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen.
  • Het is een beveiliging vereist om bijvoorbeeld betalingen te accepteren in de WordPress webshop.
  • Een goede webshop moet niet alleen goed werken maar moet er ook goed uitzien.

Misschien kun je, zoals anderen hebben aanbevolen, het beste voor een SaaS oplossing gaan. WordPress/WooCommerce hebben ook zeker nadelen, het is standaard geen klik-en-sleep werk zoals sommige SaaS oplossingen dat wel hebben. In veel gevallen kan je beginnen met een kleine internet hosting. Als je meer ruimte of dataverkeer nodig hebt, kan je altijd upgraden.

WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Nu wordt er gevraagd om je web site te koppelen met Jetpack. Klik op Doorgaan met Jetpack om de plugin te configureren. Nu komen we terecht onder het kopje aanbevelingen. Hier kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je het thema Storefront wilt installeren. Nadat je de Woocommerce setup wizard bent gestart, moeten er een paar standaard pagina’s worden aangemaakt op je WordPress web site. Zoals; shop, my-account, add-to-cart, checkout web page. Heb je WordPress al geïnstalleerd op je webhosting?

We waren opzoek naar een partij die ons kon helpen om onze ICT omgeving naar een hoger niveau te brengen. Tim heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen waardoor we nu naar volle tevredenheid in de Cloud werken. Stuur mij anders even een mailtje met het voorbeeld in een printscreen, dan kan ik er naar kijken en wellicht een plugin geven die dat zou kunnen. Voor nu is het voor ons een mooie betaalbare oplossing. De tool is namelijk free of charge, en zeer gebruiksvriendelijk in te stellen.

Alles informatie die je hier toevoegt heeft impact op de beschrijving naast het product. Je moet rekening houden met de tarieven van een leverancier, ook moet je rekening houden WordPress hosting met het verzenden naar binnen- en buitenland. Hieronder een overzicht van de tarieven van PostNL. Zodoende lijkt het logisch dat ik mijn artikelen onderverdeel in categorieën.

En zo ziet de productpagina die we al gemaakt hebben eruit. WordPress website Zonde van je webshop, de tijd, het geld en jouw droom.

Maar sinds 2018 is er ook een plugin voor WordPress, waarmee je beiden systemen kunt combineren. De bekendste en uitgebreidste e-commerce plugin voor WordPress is WooCommerce. Installeer je WooCommerce, dan beschik je direct over een uitgebreide webshop waaraan je eenvoudig producten kunt toevoegen.

In deze plugin koppel je de webshop aan de betaalprovider door middel van een API-sleutel. Hiermee maak je een beveiligde verbinding en worden je betalingen verwerkt. Je hebt een derde partij nodig die de betalingen voor je verwerkt.

Als je al een Mollie account hebt kun je binnen 15 minuten je eerste bestelformulier online plaatsen en beginnen met de verkoop van je product! Wil je op je gemak meer leren over de werking en mogelijkheden van Paytium?

Woocommerce Gift Wrapper

Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak. Als je de WooCommerce plugin succesvol hebt geïnstalleerd, dan zijn er als het goed is een aantal webshop pagina’s aangemaakt (“Afrekenen”, “Winkelmand” enzovoort).

Zo is het bijvoorbeeld ook van belang dat je de juiste internet hosting hebt. Je hebt deze misschien al eerder voorbij zien komen en dat komt doordat dit nog steeds de meestgebruikte en veelzijdige e-commerce plugin op de markt is. Met WooCommerce verandert jouw website in een echte webshop. De plugin geeft jou de mogelijkheid om producten toe te voegen, digitaal of fysiek, en productfilters aan te maken.

Het is namelijk lastig om dit achteraf recht te trekken met je boekhouder als er iets misgegaan is. Dit zal je dan onnodig veel tijd kosten die je bijvoorbeeld had kunnen besteden aan het vindbaar maken van je webshop. Dit zijn further WordPress functionaliteiten die jij toevoegt aan de achterkant van jouw website. Je hebt hierdoor meer mogelijkheden wat betreft de instellingen en het ontwerp van jouw webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *