Professionele Woocommerce Webshopontwikkeling Door Lettow Studios

iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode voor webwinkels. Met iDEAL betaal je direct in de omgeving van je bank. De meeste Nederlandse banken ondersteunen inmiddels iDEAL. In een WooCommerce webwinkel mag deze betaalmethode daarom niet ontbreken. Met de Pronamic Pay plugin ontvang je binnen een handomdraai betalingen by way of iDEAL in je WooCommerce webwinkel.

Dan helpen we je graag verder. Ik assist ondernemers met het behalen van hun doelen. Samen met jou kijken WordPress we naar de kansen voor jouw onderneming en maken we je ondernemersdromen waar. Terug naar artikel overzicht

Woocommerce Review: Klantenservice

  • Er zijn een hoop geavanceerde e-commerce options die niet automatisch meegeleverd worden met de WooCommerce plugin.
  • Dus hoe beslis je welke plugins handig zijn om naast je WooCommerce plugin te gaan gebruiken?
  • Hier zijn wat aandachtspunten:
  • Zo wil je misschien maandelijks lidmaatschapsgeld innen, tickets verkopen, of add-ons voor je producten verkopen.

Start vandaag met het ontvangen van on-line betalingen WordPress cursussenOnline WordPress trainingen vanuit huis WordPress Design en Vormgeving

[…] je WooCommerce hebt geïnstalleerd is het wel zo handig als klanten jouw producten ook daadwerkelijk af kunnen rekenen. Wij bouwen doeltreffende websites, zorgen dat ze vindbaar zijn in Google en verzorgen de internet hosting en het onderhoud.

Zoals eerder genoemd ondersteunen de meeste Nederlandse banken iDEAL. Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode. De Pronamic Pay koppelt alle populaire betaalproviders met WooCommerce. Dat maakt niet alleen betalen met iDEAL mogelijk, maar ook veel andere betaalmethodes. We ondersteunen onder andere de volgende betaalproviders.

Voor ondernemers die écht willen groeien. Kenmerken van een goede web site

15 december 2019 Mollie voor wordpress webshop installeren Lees artikel Eén reactie op “WooCommerce installeren, een korte handleiding” Mollie voor WooCommerce installeren – Écht Online

De plugin maakt gebruik van veel standaard WordPress functionaliteiten waardoor het een erg krachtige en flexibele e-commerce plugin is. Met behulp van de Pronamic Pay plugin en een betaalprovider kun je eenvoudig de iDEAL betaalmethode toevoegen aan je WooCommerce webwinkel. Wanneer je betaalprovider het ondersteund zal de standing WordPress hosting van de bestelling volledig automatisch geüpdate worden binnen je WordPress dashboard. Voor sommige betalingsproviders bieden we zelf ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Hierdoor kan het gehele bestelproces geautomatiseerd worden.

WordPress permalink instellen voor een optimale url-structuur Backlinks: wat heb je er aan? © 2020 Écht Online – Ontworpen, Gebouwd, Gehost en Vindbaar gemaakt door Pronamic haalt het optimale resultaat uit WordPress web sites en online marketingcampagnes. WooCommerce is gebaseerd op de e-commerce plugin Jigoshop van Jigowatt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *