populaire functies drupal

      Geen reacties op populaire functies drupal

Responsief ontwerp – Drupal-inhoud wordt automatisch aangepast aan elk schermformaat, geschikt voor alles, van mobiele telefoons tot tablets en grote tv-schermen.

Schaalbaarheid – Met Drupal kunt u eenvoudig nieuwe secties en / of functies integreren, omdat uw behoeften aan zaken en publiek in de loop van de tijd veranderen.

Thema en aangepast ontwerp – Met Drupal kunt u uw eigen thema aanpassen of kiezen tussen eenvoudige of complexe thema’s om ervoor te zorgen dat uw website een kwaliteitsvolle ontwerpervaring creëert.

Eenvoudig te gebruiken – Sitebeheerders kunnen zonder code code, video, afbeeldingen en afbeeldingen toevoegen. De populaire WYSIWYG-module (What You See is What You Get), maakt het mogelijk om inhoud in Drupal te maken met behulp van standaard tekstverwerkingsregels en opmaak. Met de wijzigingen aan Drupal 8 (overigens hebben we de Waarom Drupal 8-site van de Drupal Association gemaakt en deze site op Drupal 8, niet dat we opscheppen ofzo) kan jij (niet-technische persoon) zelfs wijzigingen aanbrengen in jouw telefoon!

Onbeperkte inhoudstypen – Met Drupal kunnen site-eigenaren elk type inhoud maken, wat inhoudt dat site-eigenaren hun eigen stijl van presentatie kunnen ontwerpen om herhaalbare inhoudsmodellen te maken. Drupal-contentmakers worden alleen beperkt door hun verbeeldingskracht, niet door de beperkingen van het CMS ..

State-of-the-art Content Organization – Drupal helpt niet alleen site-eigenaren om content te plaatsen, het helpt hen om content te organiseren. Met eersteklas zoekfuncties was het taggen, archiveren en opslaan van inhoud nog nooit zo eenvoudig geweest.

Toegangscontrole – Met Drupal kunnen site-eigenaren beveiligingsprocedures instellen die verschillende niveaus van toegang verlenen aan verschillende categorieën gebruikers, zoals een blogschrijver versus een ontwikkelaar.

Drupal is open source, wat betekent dat niemand het bezit. Waarom is dit zo geweldig? Wanneer een lid van de Drupal-community een probleem oplost, kan elk ander lid van de Drupal-community er toegang tot krijgen en de oplossing gebruiken zonder licentiekosten te hoeven betalen. Hebben we al gezegd dat er meer dan 2 miljoen ontwikkelaars aan Drupal werken, wat betekent dat er heel veel slimme Drupal-ontwikkelaars zijn die hun koppen bij elkaar steken om vervelende problemen op te lossen. Oh, en alleen maar een tegenvaller, omdat het verwarrend kan worden, ook al hoeft u geen licentiekosten te betalen om Drupal te gebruiken, er zijn nog steeds kosten aan verbonden. Zucht, we weten het, maar we moeten in staat zijn om voor onze bananen te betalen.

Drupal serveert meer dan 100 talen, wat betekent dat het 96 meer talen spreekt dan wij allemaal op kantoor samen.

Drupal is snel! Zoom, zoom. Oh wacht, we zijn geen Mazda-commercial. Het is zo leuk om te zeggen.

We kunnen doorgaan en vermelden dat Drupal geweldig is in het integreren met software, modules en sociale media van derden – je kunt zelfs automatiseren – maar we denken dat je het idee krijgt! Drupal trapt serieuze apenbillen! (Klinkt dat slim, of worden we nu gewoon oubollig?)

Nu we u (hopelijk) hebben overtuigd met de voordelen van Drupal, vertel ons meer over uw project en wat u nodig heeft om uw website voor u te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *