Magento Webshop Verhuizen

      Geen reacties op Magento Webshop Verhuizen

Dan krijgt de module van magento hosting een object mee waarmee de module toegang krijgt tot de database. Dependency Injection heeft een aantal voordelen: Het is precies duidelijk welke afhankelijkheden iedere module heeft; Modules kunnen makkelijker vervangen worden, omdat er geen verborgen afhankelijkheden zijn; De kwaliteit van de code wordt hoger;

Expertise Magento Ontwikkeling

Wil je iets doen met een blog auteur? Dan betekent dit dat je een nieuw object zou moeten maken, omdat je blogbericht-object maar één verantwoordelijkheid magazine magento webshop hebben.

Een voorbeeld hiervan is het “Single duty precept”. Dit houdt in dat ieder deel van je applicatie één taak moet hebben. Als je bijvoorbeeld een ‘blogbericht’ object hebt, dan moet dit object alleen acties uitvoeren die te maken hebben met blogberichten.

De kans op fouten wordt kleiner; De afhankelijkheid tussen modules wordt kleiner. Binnen Magento 2 wordt het principe Test driven development gestimuleerd.

Het is nu dus mogelijk om bijvoorbeeld je CSS of lay-out uit verschillende modules aan te roepen. Mogelijkheden met nieuwe technieken In Magento 2 worden de allernieuwste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP7 en jQuery ondersteund, maar zo ook Nginx, Varnish en eigenlijk nog heel veel meer. Het is geen kant-en-klare code, maar je moet het eerder zien als een soort sjabloon of een ‘principe’ dat je kunt gebruiken om de oplossing te bouwen. Daarnaast hanteert Magento het S.O.L.I.D. principe, wat een afkorting is van 5 belangrijke principes bij het ontwerpen en ontwikkelen van software program.

Wat is het voordeel van deze verandering? Door gebruik te maken van design patterns en zogeheten ‘greatest practices’ is de code in webshop 2 duidelijker! Met behulp van het Design Pattern “Dependency Injection” zorgt Magento ervoor dat een module precies datgene krijgt wat de betreffende module nodig heeft. Maakt een module gebruik van de database?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *