Magento Webshop Koppelen Aan Je Imuis Online Boekhouding

Houd er rekening mee dat sommige Magento U-reduce gratis zijn, maar dat er voor veel een prijs aan verbonden is. Magento 1 End of Life: wat zijn uw opties?

Als u een vroege gebruiker van de software bent, moet u updates bijhouden om uw website nog veiliger te maken. Het goede nieuws is dat Magento 2 een aantal fatsoenlijke functies bevat om de winkelervaring van de klant te beschermen.

U moet genoegen nemen met de bronnen die u op de Magento-web site vindt en met de begeleiding van uw group. Het lastige hier is om uit te zoeken welke bronnen je moet gebruiken. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke handleidingen er zijn voor bijvoorbeeld Magento Commerce, Magento 1 of Magento 2. Als je echt in de war bent, kun je altijd overwegen om je aan te melden voor de Magento U-ervaring. Deze trainingsoplossing geeft u een kijkje achter de schermen in verschillende verkoopstrategieën en strategieën voor het bouwen van websites.

Twee-factor-authenticatie en Google reCAPTCHA maken bijvoorbeeld deel uit van de standaard Magento 2-ervaring. Je kunt niet fout gaan met Magento-ondersteuning, als je vertrouwd bent met een doe-het-zelf-aanpak. De website is voor beide gevuld met verschillende bronnen bedrijf en technische vragen. Voor mensen die graag de regie nemen over hun eigen supportstrategie, biedt Magento voldoende middelen. Er zijn echter beperkingen aan hoeveel dit bedrijf uw hand zal houden tijdens het winkelopbouwproces.

U kunt samenwerken met een oplossingspartner of ontwikkelaar om de migratie gemakkelijker te maken. Als je momenteel nog een winkel hebt die op Magento 1 draait, dan is het belangrijk dat je je hierop aanpast. Nu Magento 1 niet wordt ondersteund door Adobe, neemt het bedrijf geen verantwoordelijkheid voor het handhaven van de beveiliging van uw site magento hosting en PCI-compliance. Hier zijn uw opties om verder te gaan vanuit Magento 1:

Zoals veel open-sourceoplossingen, is er geen livechat, telefoonnummerondersteuning of e-mail beschikbaar voor verkopers die Magento Open Source gebruiken. Klantenservice krijg je alleen bij bepaalde Commerce Cloud-pakketten. U kunt contact opnemen met Magento via de telefoon of e-mail, maar het is alleen bedoeld voor verkoopvragen. Als u een probleem heeft met een aspect webshop freelance van Magento, of hoe uw web site werkt, staat u er in feite alleen voor. Dit is om die reden niet het beste e-commerceplatform voor newbies.

webshop 1 is een 12 jaar oude oplossing die volgens het bedrijf is vervangen door een geschikter systeem: Magento 2. De eenvoudigste manier om met het end-of-life-proces van Magento 1 om te gaan, is door te migreren naar Magento 2. Als je bekend bent met hoe Magento werkt, dan zal de ervaring sterk op elkaar lijken. Magento 2 biedt ook een scala aan functies die niet beschikbaar waren in de originele editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *