Magento Seo Tips

      Geen reacties op Magento Seo Tips

Slimme information: gebruik de functies binnen Sooqr om de zoekresultaten voor de klant zo related mogelijk te maken en de conversie vanuit het zoeken te verhogen. 2-extensie zijn volledig ontwikkeld in directe samenwerking met Sooqr.

CMS-pagina’s naar Sooqr en laat ze terugkomen in de zoekresultaten om klanten nog beter te bedienen. -catalogus binnen Sooqr of een selectie daarvan. magento Voeg een onbeperkt aantal attributen toe om Sooqr zo goed mogelijk te gebruiken. Gebruik de Fast Checkout van Tikkie en betaal sneller dan ooit.

  • Je moet namelijk al rekening houden met mogelijke aanpassingen / uitbreidingen van je webwinkel.
  • Ik weet dan zeker dat er goede documentatie bij zit, niet goed geld terug garantie heb en een helpdesk kan contacteren om mij eventueel te helpen.
  • Waar moet je op letten bij het kiezen van een Magento Template?
  • Het kiezen van de juiste template is erg moeilijk.

Nadelen Van Magento

Klantgegevens in Tikkie: betaal- en aflevergegevens staan in de Tikkie-applicatie: de klant hoeft ze niet nog eens in te geven. 2: de integratie is beschikbaar voor zowel Magento® Het full overzicht van onze Magento® 1 extensies op één pagina Bekijk onze Magento® 1 extensies

Orders importeren: importeer bestellingen bij Digitec Galaxus direct in magento webshop® en beheer ook de retouren in Magento® 2 samenwerking: beide versies van Magento® zijn ontwikkeld in directe samenwerking met het group van Digitec Galaxus. Meer controle en mogelijkheden met de interne zoekmachine van Sooqr -zoekfunctionaliteit met de functionaliteit van Sooqr en krijg volledige controle over zoekresultaten en filters.

Laat klanten direct betalen op de productpagina of in de winkelwagen met de nieuwe Tikkie Fast Checkout-extensie voor magento hosting In samenwerking met ABN Amro: deze extensie is ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met ABN Amro. Verhoog de conversie: door de bezoeker nog sneller te laten afrekenen verhoog je de conversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *