Magento Commerce Platform

      Geen reacties op Magento Commerce Platform

© Copyright Ondernemen & Internet ResellerZorgeloos je dienstverlening uitbreiden als reseller internet hosting. Betrouwbaar, freelance snel, aantrekkelijke marges, volledig whitelabel en schaalbaar. Inclusief ondersteuning van onze hostingexperts.

Eenvoudig beheer van je internet hosting, aantrekkelijke marge en goede ondersteuning. Volledige controle over al je internet hosting. Inclusief ondersteuning van onze experts.

Detecteert phishing, typosquatting en merkinbreuk door domeinnamen snel en efficiënt. Bij inbreuk op jouw merknaam kunnen wij voor je optreden. Beheer van een grote hoeveelheid domeinnamen zonder internet hosting. Al je domeinnamen overzichtelijk op één plek.

Een ander voordeel is dat er steeds meer internetbureau’s in Nederland zijn die zich hierin specialiseren. Mocht je willen overstappen van aanbieder dan heb je in Nederland dus voldoende keuze. Als je webwinkel uit z’n voegen groeit, dan kun je daar handig op inspringen door het uit te breiden met allerlei modules en extensies. En vergeet sowieso de vele features die het standaard te bieden heeft niet!

Direct toegang tot onze hostingexperts met Pro Support. Daarnaast is de storingsdienst 24/7 voor je beschikbaar. Bemiddeling bij de aankoop van een domeinnaam die al is geregistreerd. Altijd discreet en effectief.

Voordelen Magento

En zelfs president Obama gebruikt deze webwinkelsoftware om zijn merchandise te kunnen verkopen! Wil je een webshop beginnen en ben je benieuwd of Magento een goed ecommerce-platform is? Zie dan ook de software magento van Shopify en Woocommerce. Waarom zou je voor Magento kiezen?

Handig voor als je meerdere webwinkels runt, het overzicht wil bewaren en gewoon één webwinkelsoftwarepakket wil beheren. Ook als de tijden veranderen door de plotselinge opkomst van bijvoorbeeld social media.

Magento is nog niet eens zo heel oud, maar toch heeft deze webwinkelsoftware zich ruimschoots bewezen. Het grootste voordeel van Magento is toch wel dat het (de neighborhood-versie althans) in essentie free of magento hosting charge is. Je hoeft geen licentiekosten te betalen en je kan er zelf mee aan de slag.

Volledige begeleiding in het aankoopproces: van prijsonderhandeling tot overdracht. Merkbescherming dankzij onze Domeinnaam monitor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *