Magento B2b Webshop

      Geen reacties op Magento B2b Webshop

Anders Shopify, alles wat je nodig hebt, wordt standaard meegeleverd BigCommerce, zodat u direct aan de slag kunt met het opbouwen van een succesvol bedrijf. BigCommerce heeft zelfs instruments beschikbaar voor search engine optimization om u te helpen bij uw positie op Google. De gebruikersinterface is voor sommigen een beetje lastig, dankzij de enorme hoeveelheden jargon en technische bewoordingen. Bovendien vinden veel mensen dat de kenmerken van BigCommerce is meer wennen dan eraan Shopify en soortgelijke instruments. Als u de leercurve echter niet erg vindt, BigCommerce zou de juiste keuze kunnen zijn voor uw team.

Magento 2 kan ook tot 10 miljoen paginaweergaven per uur verwerken. Als u liever helemaal weg wilt stappen van het Magento-ecosysteem, kunt u overwegen Shopify. Shopify heeft enkele van de beste e-commercefuncties op de markt te bieden. Het verschil tussen Shopify en Magento, is dat Magento al zijn functies heeft ingebouwd. Met Shopifyis het waarschijnlijker dat je de instruments magento die je nodig hebt through verschillende plug-ins moet opsporen.

Er zijn ook enkele transactiekosten waarmee u rekening moet houden, tenzij u het gebruikt Shopify Betalingen. Shopify is een krachtige en intuïtieve device magento hosting met een briljant inventarisatiesysteem en tal van andere geweldige instruments.

De Voordelen Van Magento Of Magento 2

De options van Magento 2 lijken erg op Magento 1, al voegt het bedrijf steeds extra options toe. Magento 2 is overal sneller dan de eerste iteratie, met uitstekende front-finish prestaties. Winkelpagina’s worden tot 50% sneller geladen en ze kunnen ook tot 29% meer bestellingen verwerken.

Dit geldt met name als je een groeiend merk bent. Magento is sinds kort een beetje minder transparant met wie het Magento Commerce-product is. Ze proberen een markt te vinden met kleinere bedrijven, maar vanaf nu raad ik aan dit te voorkomen als je een eigenaar van een klein bedrijf bent. Misschien wilt u ook een lezen diepgaande vergelijking tussen Shopify en Magento.

Je kan ook gebruiken Shopify om gemakkelijk through meerdere kanalen te verkopen. Als u op zoek bent naar een alternatief voor Magento, maar u weet het niet zeker Shopify, BigCommerce zou de perfecte oplossing kunnen zijn. Dit zeer schaalbare product is populair bij grote merken en wordt geleverd met tal van instruments e-commerce om uw bedrijf te helpen groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *