Magento 2 Webshop

      Geen reacties op Magento 2 Webshop

Magento Multistore

Verwijder:Verwijder de geselecteerde producten uit de webshop. Status wijzigen:schakelt meerdere producten tegelijkertijd in of uit.

Kik op de knopSelectie toevoegenom een selectiegebied te openen zoals u hieronder ziet: U kunt ieder product dat u wilt selecteren door de hokjes aan te vinken. Klik op de knopGeselecteerd product toevoegen aan optieom de toevoeging te bevestigen. Voor iedere selectie kunt u de volgende opties definiëren: User Defined Qty:als u bij deze optieJaselecteert is het voor klanten mogelijk om voor een gegeven selectie een kwantiteit in te vullen.

Attributen updaten:Update de attributen van meerdere producten. Als u op de knopVerstuurklikt, opent een nieuwe pagina waar alle attributen van alle geselecteerde producten op weergegeven worden. U kunt alle attributen veranderen en vervolgens vinkt u het hokjeWijzigenaan om Magento er van op de hoogte te brengen welke attributen veranderd zijn. Daarna klikt u op de knopOpslaanom de wijzigingen te bevestigen.

Position:specificeert de volgorde van een selectie. Default:specificeert de vooraf bepaalde waarde. Een grouped product maakt het voor u mogelijk om alle objects magento hosting apart te verkopen. In de webshop zal een grouped product als volgt weer gegeven worden:

Klik op de knopNieuwe optie toevoegenrechts bovenaan de pagina om het volgende weer te geven: In het veldtitelspecificeert u de naam voor deze nieuwe eigenschap zoals de naamMaat. In het veldType Invoerselecteert u het type magento webshop invoer dat in dit veld gegeven kan worden, zoals tekst of dropdown menu zoals u hierboven kunt zien. Klik op de knopNieuwe rij toevoegenom de volgende rij weer te geven waarin u de nieuwe variatie op dit product kunt bepalen.

In hetCatalogus-menu van het Admin panel kiest u de optieBeheer Productenom het volgende scherm weer te geven: Klik op de knopWijzigenachter het relevante product. Magento biedt verschillende opties om meerder producten of eigenschappen van producten tegelijkertijd te wijzigen. In de lijst met producten selecteert u producten door de hokjes aan te vinken. Vervolgens selecteert u één van de acties uit hetActiesdropdown menu en daarna klikt u op de knopVerstuur:

Notitie: Er is geen globale prijs voor grouped producten. De prijs van deze producten kan alleen beheerd worden door de individuele elementen die u verkoopt. Klik op de knopOpslaanofOpslaan en verder bewerkenrechtsboven op de pagina. Als u vorige kiest, nadat u het product heeft opgeslagen, zal u teruggeleid worden naar de productenpagina. Een bestaand product bewerken:

Variaties op een product aanmaken Deze sectie beschrijft hoe u variaties op een product kunt aanmaken door invoeropties toe te voegen aan een productpagina. Een voorbeeld van een variatie op een product is hetzelfde magento webshop product in een andere kleur of maat. In dit geval moet een aangepast veld toegevoegd worden om de klant de mogelijkheid te geven om de kleur en maat te selecteren. Variaties op een product aanmaken:

In hetCatalogus-menu van het Admin panel kiest u de optieBeheer Productenom een lijst met producten weer te geven. SelecteerEigen Optiesaan de linkerkant van de pagina om het volgende weer te geven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *