Maatwerk Woocommerce Webshop

      Geen reacties op Maatwerk Woocommerce Webshop

Bij Theme Options zag ik niet zo snel een pagina waar je de kleur van de header kon instellen, daarom bezocht ik de pagina website maken zelf. Het was even zoeken voordat ik de optie vond. Blijkbaar heeft dit thema een ‘Meta Options’ blok onder elke pagina.

Beter Presteren Met Mijn Webshop

Maar je kan natuurlijk ook één pagina per keer doen. In de afbeelding kan je zien dat het logo en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina. Ik dacht aan twee mogelijkheden. Op de pagina zelf of ergens bij ‘Theme choices’.

  • Stap 5.2:Categorieën aanmaken in jouw WordPress Webshop
  • Stap 5.1: Producten aanmaken in jouw WordPress Webshop
  • Je hebt een eerste dummieproduct aangemaakt in een eerdere stap.
  • Producten categoriseren werkt op dezelfde manier als het categoriseren van producten in WordPress.

Het kan zijn dat het thema die jij gebruikt ook zo’n Pagebuilder heeft, maar de kans is groot dat die net ietsje anders werkt. Ik ga voor dit second WordPress hosting de Pagebuilder negeren, need het brengt teveel opties met zich mee.

Beveiligd En Snel

Ik heb even op elk menu-item geklikt en gekeken wat er stond. Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code. Het duurde een paar seconden voordat ik realiseerde wat het was. Het blijkt de code te zijn van de ‘Pagebuilder’ die bij dit thema zit. Als je rechtsboven op ‘Pagebuilder’ klikt, dan switch wordpress webshop je van editor.

Met deze pagebuilder kan je designelementen toevoegen en de volgorde veranderen met een drag-and-drop systeem. In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content material’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een 1/2 breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Je kan blijkbaar een hoop elementen toevoegen. Met zo’n pagebuilder kan je bijvoorbeeld de indeling van de homepage of van een landingspagina bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *