Koppel Je Woocommerce Webshop Met Je Online Facturatie Software

De plugins in WooCommerce zijn afkomstig van verschillende aanbieders. Een plugin wordt zo nu en dan door de ontwikkelaar aangepast, om zo de veiligheid te garanderen, bugs op te lossen of de plugin gebruiksvriendelijker te maken. Een update kan er voor zorgen dat de plugin niet geheel meer aansluit op de webshop, zoals deze bij begin ontwikkeld is.

Ideal Voor Woocommerce: Welke Kies Je?

Dit is afhankelijk van de grootte en de technische toepassingen. Niet geschikt voor grotere webshops. Wanneer er verschillende koppelingen, meerdere talen of meer dan een paar a hundred WordPress hosting producten gewenst zijn, is Woocommerce niet ideaal. De mogelijkheden worden beperkt voor grotere, geavanceerde webshops. Updates van externe partijen kunnen een nadeel zijn.

  • Leer 17 krachtige manieren om uw WooCommerce winkel te versnellen (frontend + backend) allem…
  • Blog 17 krachtige manieren om je WooCommerce-webshop sneller te maken Op zoek naar manieren om uw WooCommerce snel te maken?
  • In deze free of charge webinar bespreken we samen met Erwin Hofman hoe je je e-commerce web site kunt voorbereiden op de komende drukke periode voor on-line…
  • Blog De 34 beste uitbreidingen voor WooCommerce om je on-line store te verbeteren WooCommerce is een krachtige plugin uit te breiden met extensies.

Dit maakt het soms lastig om goed up-to-date te blijven zonder dat er functionaliteiten stuk gaan. LightSpeed, voorheen SEOshop, wordt steeds vaker gebruikt voor e-commerce doeleinden. Het biedt SaaS-softwareen is Closed Source. Dit betekent dat er geen toegang is tot de broncodes. Er wordt maandelijks een bedrag in rekening gebracht voor het gebruik van het systeem.

Het platform is Open Source en staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en plug-and-play principe. Gebruiksvriendelijk wordt vaak genoemd bij het platform WoonCommerce, het is makkelijk om te beheren ook als je minder verstand hebt van vergelijkbare systemen. Er zijn veel ontwikkelaars van WooCommerce plugins. De functionaliteiten die gewenst zijn, zijn vaak al een keer gebouwd. Deze hoeven alleen nog aangeschaft en geïnstalleerd worden.

WordPress is een licht systeem wat zorgt voor snelheid. Dit betekent niet automatisch dat de plugin WooCommerce dezelfde snelheid heeft, maar de website zal wel goed toegankelijk zijn voor de bezoeker. De snelheid heeft te maken met de datagrootte, efficiëntie en internet hosting. WooCommerce heeft geen abonnementskosten. Je betaalt wel voor de internet hosting van de WordPress web site.

LightSpeed voert regelmatig acties uit om het systeem veiliger te maken. Het voordeel is dat dit op afstand gebeurt, door middel van updates website maken die LightSpeed doorvoert. Als webshopeigenaar heb je hier dus verder geen om kijken naar. Meertaligheid kan gemakkelijk ingezet worden.

Het CMS van LightSpeed is zeer gebruiksvriendelijk. website bouwen Veiligheid van het systeem en de bezoekers is goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *