Kies Je Voor Een Webshop Met Magento Of Woocommerce?

Voor speciale wensen kun je ook voor WooCommerce plugins gebruiken of maatwerk oplossingen maken om deze wensen in te vullen. WordPress als foundation voor je eigen WooCommerce webshop?

Lichtgewicht Webshop Pakket

Neem even contact met ons op om na te gaan of jouw WordPress installatie inderdaad nog steeds geschikt is hiervoor. WordPress is een sterke basis voor content advertising. de module Yoast krijg je snel een eenvoudig inzicht in je zoekmachine optimalisatie. Deze module is er in een free of charge variant die in veel situaties voldoet, maar ook in een pro versie. je tekst laten controleren op geschiktheid voor 2 zoektermen.

Een geniaal duo want beide zijn sterk in waar ze voor zijn gemaakt. Zowel WooCommerce als WordPress zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid. Beide focussen zich op goede resultaten met zoekmachinemarketing. WordPress is op dit moment de basis van ca. En dat zegt ook wel iets, onder andere t.a.v. de laagdrempeligheid.

Voor een WordPress webshop betekent dit dat je makkelijk productpagina’s en landingspagina’s zoals voor extra productinformatie kunt maken. De meeste andere e-commerce systemen bieden beperkte mogelijkheden voor het aanmaken van algemene pagina’s. Je bent snel op weg omdat de werkwijze je al bekend is. Bij een improve WordPress hosting van WordPress komt meteen deze vraag naar boven:

Deze WordPress Plugins Gebruiken Wij Dagelijks

  • Het is daarom voor iedere ondernemer belangrijk om zoveel mogelijk van zijn klanten op een e mail lijst te krijgen.
  • Soms wil je een product of dienst in een verplichte combinatie met een ander product verkopen.
  • In dit artikel behandelen we daarom hoe je vanuit WooCommerce klanten een MailChimp email lijst krijgt.

Daarnaast krijg je direct een voorbeeld hoe jouw bericht er op de various social media kanalen zoals Facebook en Twitter uit komt te zien zodat je dit evt. Welke betaalmethode willen jouw klanten? En welke kosten worden er gerekend voor de verschillende betaalsystemen? Wij kunnen je op weg helpen aan de hand van ervaring, dus bel de Montix helpdesk of mail () even! Met Woocommerce modulaire webshop jouw shop realiseren.

Wil je weten of WordPress ook voor jou de meest geschikte oplossing van dit second is? We maken dan z.s.m. een afspraak met je. Heb je een meertalige web site of een web site woocommerce waar al various uitbreidingen op zijn toegepast? Niets aan de hand, een WooCommerce webshop kan los daarvan “ernaast” worden geïnstalleerd.

Standaard modules, maatwerk modules, integratie van externe diensten zoals betaalsystemen. Maak het zo dat jouw klanten er blij van worden. Voorbeelden van modulaire functionaliteiten: Meertalig WordPress website webshop vanuit 1 installatie

Makkelijk zowel product- als landingspagina’s maken met WordPress en Woocommerce. Ben je al bekend met WordPress en ben je op zoek naar een goed webshopsysteem om jouw e-commerce activiteiten uit te breiden? Blijf dan gebruik maken van de eenvoudige bediening van WordPress en koppel het webshopsysteem hieraan. Dit is zelfs één van de belangrijkste succesfactoren van deze combinatie! Met WordPress maak je efficiënt en eenvoudig pagina’s en berichten aan die je ook nog eens makkelijk kunt onderhouden.

Uitgebreid formulierensysteem voor formulieren die echt gebruiksvriendelijk zijn search engine optimization instruments die je helpen bij het optimaliseren van je website Filtersysteem om grote hoeveelheden pagina’s gebruiksvriendelijk toegankelijk maken WooCommerce: het gemak van een webshop met ingebouwd CMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *