eighty Five+ Most Useful Time Saving WordPress Keyboard Shortcuts

Je komt nu bij de velden van het formulier terecht. Klik op de aangemaakte velden om de namen te vertalen naar het Nederlands bij Label. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om per veld aan te geven of het om een verplicht veld gaat die altijd ingevuld moet worden door de bezoeker. Je kunt een vinkje zetten bij Vereist om dit te bewerkstelligen. Je krijgt nu alle standaard velden te zien die je kunt gebruiken.

We gaan hiervoor naar het beheerdersgedeelte van WordPress en vervolgens naar het menu-merchandise WPForms. Je komt nu op een pagina uit waar je alle contactformulieren ziet staan die jouw web site heeft. Er zal al een standaard formulier aangemaakt zijn die we kunnen gebruiken. Beweeg je muis over het formulier en klik op Bewerken.

De optie “Scroll automatisch naar het bevestigingsbericht” zou ik aangevinkt laten. Hiermee zorg je ervoor dat het bericht altijd direct zichtbaar is. Klik tot slot rechtsboven op Opslaan om je wijzigingen door te voeren. Wanneer je het contactformulier hebt ingesteld en opgeslagen, kun je rechtsboven op Insluiten klikken. Je krijgt dan zoiets als op onderstaande afbeelding te zien.

Een WordPress website maken moeilijk? Nee, zo makkelijk kan het je dus gemaakt worden tijdens het maken van een website in WordPress. Hoe dan ook zal je het formulier verder wel altijd moeten aanpassen.

Je kunt een bericht laten zien, dit is wat ik altijd doe. Je kunt echter ook mensen doorsturen naar een andere pagina met de Toon pagina optie of je kunt mensen doorsturen naar een specifieke URL. Bij Bevestigingsbericht kun je tekst toevoegen die mensen te zien krijgen zodra het formulier is ingevuld.

  • Er zijn tienduizenden gratis plugins die je through het WordPress dashboard eenvoudig kan installeren.
  • Met zo’n WordPress thema kun je binnen enkele seconden de hele web site een nieuwe ‘look & feel’ geven.
  • Een plugin is een aanvulling op de functionaliteit van je huidige WordPress web site.
  • Hierbij kun je denken aan functionaliteit voor een contactformulier, social share knoppen en een anti-spam.
  • Voor bijna elke denkbare functionaliteit is er wel free of charge plugin beschikbaar.

Controleer of dit het e-mailadres is dat je wilt gebruiken. Vul dan het e-mailadres in dat je wel wilt gebruiken en klik rechtsboven op Opslaan. Zodra iemand het contactformulier op je website heeft ingevuld en verzonden, wil je natuurlijk wel kenbaar maken dat dit goed gelukt is. Je kunt daarom een melding weergeven dat het bericht goed is verzonden.

Hoe Lang Duurt Het Bouwen Van Een Eigen WordPress Website?

Je kunt dit instellen door naar “Instellingen -> Bevestigingen” WordPress te gaan. Bij Bevestigingstype heb je drie opties.

Responsive WordPress Websites

Standaard staat hier een soort van code die aangeeft dat het naar het e-mailadres van de beheerder van de web site wordt verzonden. Dit is het e-mailadres dat jij hebt ingevoerd tijdens het installeren van WordPress.

Iedere website heeft een contactpagina met een contactformulier. Dit is de makkelijkste methode voor bezoekers om met jou involved te komen. Het kan heel goed zijn dat jouw contactformulier al direct goed geplaatst staat tijdens het importeren van de templates in jouw web site website bouwen.

Er staat zelfs een reCAPTCHA veld bij voor als je jezelf wilt beschermen tegen spam dat by way of dit formulier binnenkomt. Vervolgens kun je het veld naar wens instellen. Verder is het belangrijk dat jij het formulier op een door jou gekozen WordPress hosting e-mailadres ontvangt. Je kunt jouw e-mailadres instellen door naar “Instellingen -> Meldingen” te gaan. je kunt hier bij “Standaardmelding” het Stuur naar e-mailadres wijzigen naar het e-mailadres waar jij alle inzendingen op wilt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *