Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Handleiding

En zeg nu zelf, een goede domeinnaam is die paar euro toch ruim waard? Mocht je al een goed idee hebben voor een domeinnaam, dan kan je met de domeinchecker controleren of hij nog beschikbaar is. Indien beschikbaar kun je hem meteen registeren, en ook een hostingpakket afsluiten om direct met je web site aan de slag te kunnen. Meer lezen: WordPress webhosting vergelijken.

Menu Wijzigen In WordPress

Ben je nieuw met WordPress en vraag je je af “Hoe bouw je een website? De website bevat alle informatie die je als beginner moet weten, vanaf het aanvragen van een domeinnaam, tot het volledig langslopen van WordPress. Mocht je de basis hebben gehad, dan kan je nog genoeg nieuwe dingen ontdekken op het gebied van thema’s, plugins en SEO.

WP PluginsPlugins Installeren Tijdelijke Black Friday Kortingen!

Op deze website worden er in de breadcrumbs en onderaan de pagina’s speciale iconen gebruikt. Deze iconen zijn namelijk geen afbeeldingen, maar zijn gemaakt in CSS en vallen onder Icon Fonts. Welkom op dé Nederlandstalige web site over WordPress: WPsitemaken. Voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van dit populaire CMS is hier genoeg informatie te vinden op het gebied van WordPress.

  • een knop voor de documentatie , de ‘Customizer’ en het installeren van aangeraden plugins.
  • Informatie over het thema en deze methode kan je vinden bij het menu-item ‘Goedemorgen’, die kan je vinden onder het menu-merchandise ‘Weergave’.
  • Het zoeken, kopen en het instellen van een Premium Thema is een kunst op zich.
  • Premium WordPress thema’s zijn mooier en flexibeler dan gratis thema’s.

Leer hier hoe je je eigen website kunt maken met WordPress, en hoe je er vervolgens het meeste uit kunt halen. WordPress is een Content Management System dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een blog website bouwen.

Ben je al thuis in WordPress? Het loont ook om bij de veelgestelde vragen wordpress webshop te kijken; het kan zo maar zijn dat je vraag daar al beantwoord staat.

Wees op tijd met het registeren van je domeinnaam. Je bent bijna nooit de enige met een goed idee voor een website, dus zorg ervoor dat je wel de eerste bent. Een pakkende domeinnaam is in dat geval WordPress hosting vaak nog beschikbaar en daar ben je later dankbaar voor. Het registeren van een domeinnaam kost niet veel, nog geen 10 euro per jaar, dus al laat je hem nog een tijd ongebruikt dan is dit goed te overzien.

Vanaf vandaag is er een free of charge WordPress handleiding voor beginners beschikbaar op WPsitemaken. Hoewel alle onderdelen van een goede WordPress installatie op deze web site aan bod komen, waren niet alle onderdelen even … Lees verder → Je kunt het zo gek niet verzinnen, of er is wel een WordPress plugin voor. Helaas kunnen plugins er ook voor zorgen dat je WordPress web site erg traag wordt. WordPress Thema informatie verbergen

Komende vrijdag hebben veel aanbieders van WordPress thema’s en internet hosting speciale kortingen voor Black Friday! Bekijk snel het bericht, zodat je de kortingen tot 70% niet misloopt! Programmacodes weergeven op je WordPress web site Met behulp van ‘pre’ of ‘code’ tags, kun je programmacode weergeven op je WordPress web site. Mooier is natuurlijk om de highlighting van de programmeertaal erbij te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *