Oudewater 750 jaar

Een WordPress Webshop In three Simpelen Stappen

En dat dan de foto eerst wordt gecheckt of hij voldoet aan diverse standards zoals resolutie, afmetingen and so on. Een zogenaamd upload systeem voor foto bestanden. Hoor graag woocommerce even van je, alvast bedankt Jan, Bas, Ik ben ook zeer benieuwd naar suggesties voor bovenstaande. Van Bas heb ik nog geen reactie, en zelf zoek ik me nog een ongeluk naar een oplossing hiervoor, dus kortgezegd: Ik zoek nog steeds.

Ik denk dat je hebt bedoeld: “Om vervuiling… tegen te gaan “ Bedankt voor de duidelijke uitleg. ik kom tot het toevoegen van producten. Als ik op toevoegen van product druk kom ik op een lege pagina. Na een update WordPress hosting van WordPress lukt het wel om producten toe te voegen.

Er staan op mijn kanaal nog meer o.a. hoe de attributen dan toe te voegen aan het artikel en als variatie. Hallo Annie, Het gaat hier om 30.000 kleurnummers dus dat werkt zo niet. Het moet echt een vak zijn waar de klant in moet typen. Zoals je bijvoorbeeld bij een webshop die t-shirts bedrukt jouw eigen tekst moet invoeren die je er op wilt hebben.

bij mij staan de volgende stappen namelijk in het Engels! en is er ook een mogelijkheid dat je dir korting ziet op de homepage need bij mij zie je het alleen pas als het in de winkelwagen ligt. Ik gebruik deze en vertaalt zo goed als alles keurig en wel: Zou prettig zijn als er een uitleg voor is. Bas heb jij ervaring met het opzetten van een print-shop, waarbij de klant een foto moet uploaden om te laten afdrukken of canvas, dibond of no matter.

Bonus: Better Search Replace (free Of Charge)

Persoonlijk gebruik ik deze erg goede en gratis plugin i.c.m. WordPress en Woocommerce Shops: Deze zorgt voor de zoekmachineoptimalisatie dus buiten een Google Adwords Campagne. Hier heb je geen additional extensie voor nodig zover ik zie. Kwestie van in Woocommerce eerst attributen aan te maken en die dan toevoegen aan het artikel en zijn variaties. Voor mijn klanten heb ik hierover Nederlandstalige tuturials voor gemaakt, je mag WordPress die gerust gaan bekijken, wellicht ben je er mee geholpen: /Mmb1rG5qsV0

Alles Over Woocommerce

ik heb wel een vraagje: ik gebruik het thema the artist en daar staan geen widgets voor de home pagina enz. alleen voor de footer heb ik widgets heb jij enig idee hoe ik die daar kan krijgen ? Bedankt voor je antwoord alvast !

misschien dat iemand anders hier ook nog wat aan heeft. Bedankt, voor de heldere uitleg en duidelijkheid… De pagina’s van de WooCommerce zijn nu in het Nederlands. dus los van adwords van google en zo

Alvast dank mocht je even tijd nemen om me te antwoorden, Net als met pagina’s welke je eerst aanmaakt en dan content in plaatst, maak je eerst hoofdcategorieën aan en dan producten. Als je een product aanmaakt kun je aan de rechterzijde dan aanvinken in welke categorie dit product getoond moet worden. Super bedankt voor je enorm duidelijke uitleg! het maakt het voor mij veel makkelijker te maken!

Hallo Bas, ben blij met je tutorial en ga ermee aan de slag. in je inleiding zeg je iets wat niet strookt met de prettige toon waarmee je de relaxation van het artikel schrijft en reageert op de reacties. Je schrijft : “Om vervuiling van het Nederlandse webshop-landschap te stimuleren” Huh?

Mobiele versie afsluiten