Autofinanciering

      Geen reacties op Autofinanciering

Elke autofinanciering heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. In onderstaande tabel vind je de belangrijkste kenmerken per autofinanciering op een rij: Auto financieren met lening bij de bank Je auto financieren bij de bank kan op twee verschillende manieren: met een persoonlijke lening en met een doorlopend krediet.

Auto financieren: 7 tips geld lenen voor auto persoonlijke lening Een nieuwe auto op het oog, maar nog niet genoeg spaargeld?

Dan nemen ze je auto weer in beslag. Je auto financieren met private lease heeft ook nadelen. Als eerste is de auto niet écht van jou. Na de leaseperiode lever je hem weer in. En als je tussentijds van het leasecontract af wilt, kost het je veel geld.

Je profiteert na de leaseperiode dus minder of niet van no-claimkorting. In onze ogen heeft een persoonlijke lening voor auto bij de financial institution de meeste pluspunten. De auto is namelijk direct van jou.

Je betaalt een hoge rente of de looptijd is een stuk langer. Hoe het addertje er ook uitziet, feit blijft dat je duurder uit bent. Bovendien is de auto pas écht van jou als de autolening met slottermijn is afbetaald.

Deze leenvorm is veel flexibeler. Bij een doorlopend krediet magazine je tot een afgesproken bedrag onbeperkt opnemen. Je misplaced elke maand een huge share van je kredietlimiet af. Daarnaast betaal je over het opgenomen deel een variabele rente. Dit betekent dat de rente tijdens de looptijd kan stijgen of dalen.

“Goede vergelijkingssite” Dit vinden klanten van ons “Makkelijke aanvraag.”

Vervolgens betaal je elke maand een huge bedrag aan rente en aflossing. De looptijd van je autolening staat huge. Hierdoor weet je precies wanneer de lening helemaal is afgelost. Bij een doorlopend krediet werkt dit anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *