9 Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken

We raden dit ten zeerste af tenzij je heel veel berichten hebt en er dus meerdere berichten per tag zijn. Eenmaal je je pagina’s hebt gemaakt, kun je een menu toevoegen aan je web site wordpress webshop. Je doet dit door naar Weergave > Menu’s te gaan.

Een Thema Of Builder Kiezen

Het is mogelijk om een omschrijving aan de categorie te geven en dit kan wanneer je thema dit toelaat. Met Tag kun je je blog berichten in nog kleinere categorieën opdelen.

WordPress Hosting: Alle Mogelijkheden Om Je Eigen Website Te Maken

Allereerst geef je een naam aan je menu. De naam van je menu is niet zichtbaar voor bezoekers. Je kunt pagina’s berichten, aangepaste hyperlinks & categorieën toevoegen aan je menu door deze aan te vinken en op “Aan menu toevoegen” te klikken. Hierna kies je de locatie van je menu. Wat deze locatie is en of je meerdere keuzes hebt, is afhankelijk van je thema.

“Hoofd” kun je gebruiken wanneer je subcategorieën maakt. Zo kan verlichting WordPress hosting de hoofdcategorie zijn van binnenverlichting & buitenverlichting.

In het artikel WordPress pagina maken kom je meer te weten hoe je pagina’s en weblog berichten toevoegt. Berichten kunnen opgedeeld worden in categorieën om zo je berichten te kunnen klasseren per onderwerp. Bij “Naam” vul je de naam in van de categorie. “Slug” is wat er in de url komt te staan. Als je bij naam ‘verlichting’ invult dan zal je categorie ‘/category/verlichting’ zijn tenzij je de slug aanpast.

De derde en laatste stap in WordPress website maken is het toevoegen van inhoud. Het verschil tussen pagina’s en berichten is dat berichten bij een weblog horen en dat pagina’s statisch zijn. Voorbeelden van pagina’s zijn een “contact” , “over ons” en “wat we doen”. Een bericht is zoals de pagina die je nu aan het lezen bent, namelijk een deel van een blog WordPress website. De werkwijze om een pagina of blog te publiceren is dezelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *