16 WordPress Beginnersfouten En Hoe Jij Ze Voorkomt

Als je de mogelijke oorzaak verwijdert, blijft er meestal nog wel een spoor van de hack achter, waardoor je web site website maken heel snel weer gehackt kan worden. Herstel in twaalf stappen je gehackte WordPress web site

Download de bronbestanden van jouw thema bij de themaleverancier. Meestal is dit een ZIP-bestand. Pak het bestand uit en addContent de bestanden naar de map ‘httpdocs/wp-content/themes’ Je begin een database-upgrade door de link ‘/wp-admin/upgrade.php’ te bezoeken. Vervang ‘jouwdomeinnaam.nl’ door je eigen domeinnaam.

Selecteer de map ‘httpdocs’ en klik in je FTP-programma op de knop om te downloaden. Klik op de naam van een databasegebruiker. Vul een nieuw wachtwoord in en herhaal ter bevestiging. Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’. Je kunt nu inloggen op de database en voor de zekerheid een back-up maken van de database.

Stap 1: maak een backup van de bestanden Met een FTP-programma obtain je eerst alle bestanden van de gehackte web site WordPress hosting naar je pc.

  • We starten met de paginatitels.
  • Je komt nu op de pagina met het overzicht van alle pagina’s terecht.
  • De demo versie heeft deze allemaal in het Engels neergezet, maar op een Nederlandstalige website willen we dit natuurlijk niet.

Zo Ervaren Bezoekers Jouw Website

Als het gebeurt, moet je ervoor zorgen dat je de website zo goed en veilig mogelijk herstelt. Zo voorkom je dat je web site website maken opnieuw misbruikt wordt. De meeste hackers passen meerdere bestanden van je WordPress website aan.

Vind Hier Écht Alles Over WordPress

Met ons stappenplan kun je jouw WordPress web site herstellen met een schone installatie. Je kunt de stappen uitvoeren zonder kennis van ingewikkelde codes. Aan het eind van dit stappenplan is je site hersteld en weer veilig. Voor je begint, kun je het best een lijst maken van de plugins en thema’s die je hebt geïnstalleerd. Die lijst heb je bij het herstellen van je web site nodig

WordPress Website Laten Maken

Pak de bestanden uit op de laptop. Plaats de uitgepakte WordPress bestanden en mappen in de map ‘httpdocs’ op het hostingpakket by way of FTP. Open met een teksteditor, zoals Kladblok, het bestand ‘wp-config.php’ van de gehackte website. Wijzig de waarde bij outline(‘DB_PASSWORD’), naar het nieuwe databasewachtwoord en wijzig de Security Keys. Op de web site van WordPress.org kun je nieuwe Security Keys laten genereren;

Genereer nieuwe Security Keys. Verwijder vervolgens de Security Keys uit het ‘wp-config.php’ bestand en kopieer en plak de nieuwe Security Keys in het bestand. Upload nu het bestand ‘wp-config.php’ via FTP naar het hostingpakket.

Je logt in by way of de URL /phpmyadmin, waarbij je ‘XX’ vervangt door de server waar jouw hostingpakket op staat (bijvoorbeeld /phpmyadmin). Stap 3: Verwijder alle bestanden Verwijder alle bestanden uit de map ‘httpdocs’ met Filemanager of een FTP-programma. Controleer of er aangepaste bestanden staan in de map ‘error_docs’ en verwijder deze ook. Download een nieuwe WordPress installatie by way of: /newest.zip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *