Zakelijke Lening Nodig? Als Starter & Zonder Gedoe?

      Geen reacties op Zakelijke Lening Nodig? Als Starter & Zonder Gedoe?

Investeren Met Een Zakelijke Lening

Wees daarom altijd realistisch naar uw eigen financiële situatie toe en denk goed na voordat u een overeenkomst voor een lening voor uw bedrijf aangaat. Zakelijk krediet zonder jaarcijfers Dan wordt u meestal gevraagd om uw jaarcijfers te overleggen. Veel kredietverstrekkers willen namelijk kunnen beoordelen of u voldoende omzet draait om voor een krediet in aanmerking te komen. Echter, dit kunt u ook aantonen zonder financiële gegevens. Aan de hand van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunt u aantonen wanneer u uw bedrijf bent gestart. In sommige gevallen kan het namelijk lastig of zelfs onmogelijk zijn om de jaarcijfers te overleggen.

Het is dus mogelijk om zakelijk geld te lenen zonder BKR. Wanneer u als zelfstandig ondernemer een zakelijke lening afsluit, dan brengt dit een aantal risico’s met zich mee. Bij het afsluiten van een bedrijfskrediet gaat u namelijk akkoord met de voorwaarden van uw kredietverstrekker. Heeft u al een aantal aflossingstermijnen gemist?

Dan zult u via uw privé vermogen en bezittingen de termijnen van uw zakelijke lening alsnog moeten aflossen. Heeft u privé al de nodige schulden of financiële verplichtingen? En u heeft een lening gekregen zonder BKR toetsing?

Banken stellen allerlei eisen aan ondernemers voordat zij een… U ben huge en zeker wel eens een crowdfundingcampagne tegengekomen. Deze financieringsvorm is razend populair onder begin-ups, maar ook bedrijven en particulieren… Vergelijk aanbieders met gemak Zakelijk geld lenen zonder BKR toetsing Wilt u zelfstandig een lening afsluiten? Dan volgt er vrijwel altijd een controle door Stichting Bureau Krediet Registratie .

  • Samen bespreken we je plan en je wensen.
  • Een passende financiering begint bij een persoonlijk gesprek met een betrokken adviseur.
  • Ook bekijken we de mogelijkheden om een deel van de financiering op een andere manier op te halen, zoals by way of crowdfunding.
  • Heb je duurzame of innovatieve plannen?
  • Zo stellen we de bedrijfslening samen die aansluit bij jouw situatie, inclusief passende looptijd.

Deze BKR toets wordt gebruikt om te beoordelen of het verantwoord is om aan u een lening te verstrekken. Alle kredietverstrekkers zijn verplicht om alle leningen en financiële verplichtingen aan te melden bij het BKR. Sinds kort valt hier bijvoorbeeld ook een telefoonabonnement onder als het maandbedrag boven een bepaald maximum ligt. Op deze manier ontstaat er een realistisch beeld van uw financiële situatie. Kredietverstrekkers zien namelijk precies welke leningen u al heeft en of u een betalingsachterstand heeft. Op foundation van deze gegevens besluiten aanbieders van leningen of zij u wel of geen lening verstrekken.

In zo’n geval kunt u als starter bij veel aanbieders voor een ondernemerskrediet geen geld lenen. Veel aanbieders van leningen stellen namelijk de eis dat zij uw jaarcijfers willen zien om zo uw kredietwaardigheid te kunnen beoordelen. Maar gelukkig zijn er ook kredietverstrekkers die u een lening willen geven zónder dat u uw jaarcijfers verstrekt.

Als startende ondernemer is het vaak vanzelfsprekend dat u nog geen jaarcijfers kunt overleggen. Wanneer u web met uw bedrijf bent gestart, dan is het logisch dat u nog geen jaar of langer “in business” bent en nog geen aantoonbare jaarrekening heeft. U kunt uw kredietverstrekkers hoogstens een prognose van het te verwachten bedrijfsresultaat laten zien.

Klantenservice Zakelijk Lenen

Bevindt u zich in zo’n situatie? Dan is een lening waarvoor dit niet wordt geëist natuurlijk een uitkomst.

Dan kan het niet nakomen van uw aflossingsverplichtingen vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gedwongen verkoop van uw woning of een verkoop van uw inboedel.

Met een negatieve registratie bij het BKR wordt uw verzoek wellicht afgewezen. Wilt u als zelfstandig ondernemer een zakelijke lening afsluiten? Dan is een BKR toetsing in veel gevallen niet aan de orde. Bij het afsluiten van een bedrijfsfinancieringen gaat het immers om een lening ten behoeve van uw bedrijf. Bedrijfskredieten staan niet specifiek bij het BKR geregistreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *