WordPress Website Vertalen

      Geen reacties op WordPress Website Vertalen

Als je de url’s van jouw website hebt aangepast, kun je de eerste pagina’s van jouw web site maken. Het draait bij deze stap alleen om het aanmaken van de pagina’s, die je gaat nog niets vullen. Het aanmaken van nieuwe pagina’s voor jouw website WordPress hosting, doe je door naar ‘Pagina’s’ te gaan in het menu en hier op ‘Nieuwe pagina’ te klikken.

Wil Je Weten Hoe Je Webhosting Werkt?

Omdat je dit natuurlijk niet wil, pas je de url’s van jouw nieuwe pagina’s aan bij ‘Instellingen’. Dit doe woocommerce je door op ‘Permalinks’ te klikken, de optie ‘Berichtnaam’ aan te vinken en de wijzigingen op te slaan.

Je stelt de instellingen eenmalig in en gebruikt het menu-merchandise daarna eigenlijk nooit meer. Doe je dit niet, dan loop je later wellicht tegen problemen aan en dit wil je natuurlijk voorkomen. Al met al duurt deze stap slechts een half uur, dus het kost nauwelijks tijd om een goede begin te maken met jouw WordPress website. WordPress geeft nieuwe pagina’s standaard een url, maar deze url’s zijn vaak niet erg duidelijk. Maak je bijvoorbeeld een nieuw blogbericht aan, dan krijgt dit blogbericht de url jouwwebsite.nl/?

Nu krijgt jouw url standaard de berichtnaam van jouw blog en ziet je url er veel netter uit. De eerste pagina’s van jouw web site

  • Je hoeft hiervoor niet te kunnen coderen.
  • Ik heb met mijn artikelen al honderden mensen geholpen bij het maken van een WordPress website.
  • Ik heb daarom besloten om de meest uitgebreide stap voor stap handleiding te maken voor het maken een website.

Om een menu aan te maken voor jouw web site, volg je de volgende stappen: Geef jouw menu een naam, zoals ‘Hoofdmenu’ website maken en klik op ‘Menu aanmaken’. Vink bij ‘Pagina’s’ de pagina’s ‘Over ons’ en ‘Contact’ aan en klik op ‘aan menu toevoegen’.

Als je nu kijkt hoe jouw website eruit ziet, zie je waarschijnlijk een chaotische verzameling van various pagina’s. Wil je jouw website overzichtelijker maken, dan heb je een menu nodig.

Klik nu op ‘Links’ (onder ‘Pagina’s’) en vul bij de url jouw domeinnaam in. Bij ‘Linktekst’ kind je het woordje ‘Home’ en klik je weer op ‘Aan menu toevoegen’. Bij ‘Menustructuur’ kun je alle menu-objects indelen door ze te verslepen. Je zet ‘Home’ altijd bovenaan en ‘Contact’ altijd onderaan: dit is de standaard menu-indeling van een website.

Wil je een over ons pagina maken, dan vul je bij titel ‘Over’ of ‘Over ons’ in. Vervolgens klik je op ‘publiceren’ en heb je jouw eerste pagina gemaakt. Naast een over ons pagina, is het ook slim om een contactpagina aan te maken. Heb je dit gedaan, dan heb je in ieder geval al twee belangrijke pagina’s aangemaakt. Het aanmaken van een menu in WordPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *