WordPress Website, Snel En Professioneel

Niet als je ooit geld wilt verdienen met je site en/of als je professioneel wilt overkomen. En ook niet als je de vrijheid wilt hebben om te kiezen hoe jouw website WordPress eruit komt te zien. Nadelen van het maken van een free of charge web site:

Kortom: een gratis web site is prima als je bijvoorbeeld voor één reis een reisblog wil maken. Of een persoonlijke blog voor alleen vrienden en familie.

Je krijgt een subdomein, zoals psychologieblog.wordpress.com of eenmooiedag.wix.com. Zo’n domein is lastig te onthouden en komt minder professioneel over dan gewoon psychologieblog.nl.

Je kunt dus in theorie na vijf à tien minuten werk starten met het vullen van je website. In de praktijk moeten wordpress webshop we nog wat instellingen goedzetten, plugins installeren en een thema zoeken, kopen, installeren en instellen.

Waarom WordPress Hosting Bij Mijn Host?

In vergelijking met de andere uitgaven bouw je iets op. Iets dat voor veel mensen een inkomstenbron wordt. Maar een free of charge website is voor 95% van de mensen die een website willen maken niet de beste keuze. Het is eigenlijk nooit free of charge.

Als je nergens voor hoeft te betalen, dan ben jij het product dat verkocht wordt. Kortom: er komt reclame op jouw web site te staan. Of je betaalt nu niets, maar als je iets meer weer wilt, dan betaal je een enorm bedrag. Het is niet aan te raden om voor zo’n free of charge website te gaan.

Maar als je meer ruimte nodig hebt, moet je bijbetalen en dan ben je snel over de tien euro per maand heen. Je kunt kiezen uit een paar thema’s. Voor bijna elke extra optie moet je bijbetalen. Verhuizen naar een andere supplier?

Maar wil je in de toekomst nog wat met je web site doen? Dan is het beter om professionele internet hosting en een domeinnaam te nemen. Hoe lang duurt het bouwen van een eigen WordPress web site?

Als iets gratis is, dan ben jij het product dat verkocht wordt. Kortom: zij plaatsen advertenties op jouw web site . Of ze promoten hun eigen producten op jouw website WordPress hosting. Meestal krijg je een paar MB ruimte free of charge. Prima voor een tiental pagina’s zonder afbeeldingen.

Meer Dan Een Website

  • Je ziet na het klikken op ‘publiceren’ dat de blauwe knop verandert naar ‘bewerken’.
  • En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken.
  • Geeft vervolgens het menu een naam bij het invoerveld ‘Menunaam’.
  • Daar moeten we nu op drukken.
  • Je kan zien hoe de pagina er in het echt uit komt te zien door op ‘voorbeeld’ te klikken.
  • Elke keer wanneer je aanpassingen doorvoert moet je op bewerken klikken op de pagina te veranderen.

Stap eight: Homepage Instellen En Blog Pagina Koppelen

Verder moeten we ook rekening houden dat je helemaal of vrij onbekend bent met WordPress en dat alles in het start nog niet vanzelfsprekend is. Dus ik zou uitgaan van een paar dagdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *