WordPress Website Maken In 5 Stappen!

      Geen reacties op WordPress Website Maken In 5 Stappen!

Dit kan een kleine snelheidswinst opleveren. Daarnaast kun je ook aangeven of je de laatste of eerste pagina als eerst wilt tonen in het bericht. Je hebt verder ook nog een andere handige optie. Per type website kun je hier een verschillende keuze in maken. Zelf toon ik op Webtalis de nieuwste reacties als eerst.

Geneste reacties zijn reacties op reacties. Uiteindelijk kan er in dit geval 5x op elkaar gereageerd worden. Een prima aantal wat mij betreft.

Wanneer je een reactie moet goedkeuren voordat deze op je web site komt, dan komt de reactie in de wachtrij te staan voor moderatie. Wanneer je een e-mail wilt ontvangen wanneer een reactie in deze wachtrij staat kun je een vinkje zetten bij “Een reactie wacht op moderatie”. Voor een reactie verschijnt: Nu zijn we bij de instellingen die met bovenstaande optie te maken hadden. Wil je alle reacties handmatig goedkeuren voordat deze op de website zichtbaar zijn? Je kunt dan een vinkje zetten bij “Reactie moet handmatig worden goedgekeurd”.

Een Handvol WordPress Pagina’s Aanmaken

Meer maakt het vaak niet mooier, omdat thema’s er over het algemeen voor zorgen dat alle reacties per niveau web iets smaller worden. Je kunt hier aangeven vanaf hoeveel reacties je het wilt verdelen over meerdere pagina’s.

Let op: deze instelling is alleen geldig voor nieuwe berichten. Voor alle oude berichten zal je nog handmatig de WordPress reacties nog uit moeten schakelen. Een ideaal second om dit meteen vanaf het start goed in te stellen nu je gestart bent met het maken van een WordPress web site WordPress. Wanneer je ervoor kiest om geen reacties te ontvangen, hoef je alle andere instellingen ook niet meer te bekijken.

Tijd Om Je Nieuwe WordPress Site Live Te Zetten?

Stuur mij een e-mail wanneer: Geeft je de mogelijkheid om te bepalen wanneer je een e-mail van WordPress ontvangt. Wil je een mail wanneer “iemand een reactie plaatst” op je website WordPress hosting, dan kun je een vinkje zetten bij deze optie.

  • Het kan daarom lastig zijn om een vrij domeinnaam te vinden.
  • Je zou ook een ‘niet-bestaand’ woord kunnen koppelen aan een bestaand woord.
  • Er zijn al miljoenen .nl domeinnamen vastgelegd.
  • Een paar ideas voor het bedenken van een domeinnaam

Stap three 1 Installeren Van Een Nieuw Thema

Heb je gekozen om reacties wel te ontvangen op jouw website, lees dan verder. Wil je dat alleen ingelogde gebruikers een reactie kunnen plaatsen? Schakel dan de optie “Gebruikers WordPress moeten ingelogd zijn om te kunnen reageren”. Vul ook direct het aantal dagen in. De volgende optie “Geneste reacties toestaan tot x niveaus diep” heeft te maken met de weergave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *