WordPress Website Bouwen

      Geen reacties op WordPress Website Bouwen

Yoast heeft dé plugin om de web optimization binnen je web site te regelen. WordPress hosting Je kunt eenvoudig per pagina, bericht of project de titel, meta omschrijving en je zoekwoorden invullen.

Drie Belangrijke Plugins

WordPress – recaptcha plugin installeren WordPress website wordpress webshop optimaliseren – Cache plugins

  • Ik zal laten zien hoe eenvoudig het is om de lettertype aan te passen.
  • Dit zijn de instellingen die je krijgt voor de lettertype van de normale teksten op je website.
  • Bij Familie geef je aan welk lettertype je wilt gebruiken.

WordPress web site optimaliseren – Afbeeldingen GRATIS7 stappen voor een goede voorbereiding van je website

Plugins zoeken en installeren Een belangrijke reden dat WordPress zo flexibel is, is de enorme keuze uit various plugins. Heel kort gezegd is een plugin een pakketje code dat je toe kunt voegen aan je WordPress installatie, zodat je further functionaliteiten krijgt. Klinkt een beetje eng misschien, maar het is echt tremendous eenvoudig. Typ in het zoekveld de naam in van de plugin die je wilt installeren.

Berichten & Pagina’s

Dan kun je het by way of je plugin overzicht doen. Met plugins kun je het zo gek maken als je wilt. Houdt er wel altijd rekening mee dat je er niet teveel installeert, het kan je web site vertragen. Sommige plugins heb je echt wel nodig om je website beter te laten functioneren. De volgende 5 plugins zijn voor mij altijd een foundation voor iedere website die ik maak:

Sommige plugins zetten zelf een snelkoppeling in de balk aan de linkerkant wordpress webshop van je dashboard. Hier kun je de instellingen bewerken.

Privacy Vriendelijk Instellen Google Analytics, Avg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *