WordPress Webshop Pakketten ⋆ Onetap WordPress

Dit is echt een bedrijf waar mensen werken die weten wat ze doen. De samenwerking gedurende het hele traject was ontzettend prettig.

Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling. Voordat ik met Madoo in zee ging had ik best wel wat twijfels. Wat dat betreft stonden Danny en Amanda 1-zero website maken achter. Maar zodra de eerste opzet af was en ikzelf toegang tot de admin had was alle twijfel weg.

Ik zou Madoo heel graag willen aanbevelen aan andere bedrijven die graag een web site of webshop willen laten maken. Enkele maanden geleden namen wij contact op via web met Danny en Amanda van E business options. We hadden op dat moment wordpress website een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig.

Woocommerce Myparcel (free Of Charge)

Al mijn vragen worden steeds snel beantwoord en verzoeken worden snel opgepakt WordPress hosting en doorgevoerd. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed.

Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het horen wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *