WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

      Geen reacties op WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

Hallo Jaap, geen enkel probleem. Wel even een back-up maken vooraf :)! Mooie en praktische tutorial! Het kan met GravityForms, maar is nog wel een puzzelwerkje: als je het leuk vindt om daar mee te stoeien: zie gravityforms.com. Mijn group kan je er eventueel ook bij helpen.

Kamper Mannenkoor DEV. De URL zie je hier boven. Op deze website wil ik een webshop plaatsen voor de verkoop van CD’s.

Ik hoop dat je tips hebt hoe ik dit kan veranderen, anders wordt het exit WooCommerce. Mooie heldere uiteenzetting waar ik zeker wat aan heb. Ik ben websitebeheerder van het Chr.

Schrijf je nu in voor de free of charge WordPress wordpress website Leren Nieuwsbrief: Heel erg bedankt voor je tutorial!

Ontzettend bedankt, fantastisch uitgelegd! 🙂 Kan niet wachten om aan de slag te gaan. Dankjewel voor de tutorial. Duidelijk en prima te volgen, alleen waarom komt het er op mijn website dan als een onprofessionele webshop uit te zien.

Het is echter wel de bedoeling dat de web site zoveel mogelijk “intact” blijft zoals die nu is. Kan ik de webshop ook in het bestaande menu hangen? Dan wordt de webshop eigenlijk een toevoeging en blijft de site het zelfde. graag jou reactie bij gelegenheid.

Ik kan veel, maar durf dit absoluut niet te tonen aan de buitenwereld. Alle tekst staat door elkaar aan de linkerkant en ook nog eens op een hoopje. Dan krijg ik vervolgens ook nog eens alle andere pagina’s op mijn website in een grote lijst opgesomd onder een product………drama dus.

Succes met jouw WordPress! Bedankt voor de goede uitleg om een foundation webshop te maken dank voor je bijzonder duidelijk uitleg. Zeker met de video’s erbij.

Tevreden Klanten Met Een WordPress Webshop

Na bestelling gaan wij de pakketjes verzenden. WordPress hosting Hiervoor printen wij nu etiket stickers uit.

De Beveiliging Van Je Webshop

Neem contact op met Van Ons WordPress Development :-). Schrijf je in en mis nooit meer iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *