WordPress Web Site Maken In 5 Stappen!

      Geen reacties op WordPress Web Site Maken In 5 Stappen!

Je begint je WordPress website bij een internet hosting supplier. Daar kies je een domeinnaam en een hostingabonnement. Daarna installeer je WordPress op de webserver . Op je laptop heb je dan geen bijzondere software program nodig. Nee, je kunt zonder technische kennis zelf eenvoudig je web site maken met WordPress. Vermijd de commerciële valkuilen en gebruik de standaard Gutenberg block editor. Dat is een veelzijdige gereedschapskist die je veel handige blokken biedt voor o.a.

Dat zou ik zo ook niet weten helaas… klinkt alsof je niet de volledige beheerdersrechten hebt… is er wellicht een position manager plugin geinstalleerd? Wellicht even de wp-admin map through FTP opnieuw uploaden dan. Geen zorgen, alle instellingen worden bewaard en zodra je de plugin weer activeert is alles weer zoals het was. De cache van je browser wis je door de geschiedenis te wissen. Je kunt ook een incognito of privé venster openen, dan worden er ook geen gecachte gegevens gebruikt. Je kunt ook de caching plugin even deactiveren, of zelfs helemaal verwijderen als dat niet helpt. Dan kun je deze gewoon weer installeren of activeren zodra de problemen zijn opgelost.

WordPress is al van oudsher het populairste contentmanagementsysteem ter wereld. Het werd oorspronkelijk voor blogs ontwikkeld; daar is in de loop van de tijd niet veel in veranderd. En omdat WordPress al zo lang bestaat, is elke zichzelf respecterende webontwikkelaar wel bekend met het gebruik ervan. Nadat je deze stappen genomen hebt, is je website hack vrij gemaakt en weer up and running. Toch betekent dit niet dat dit niet opnieuw kan gebeuren. WordPress beveiliging zou 1 van de hoogste punten op de prioriteiten lijst van je bedrijf moeten staan.

Start met een demo en ervaar zo zelf de kwaliteit van WordPress of vraag een offerte aan voor een WordPress project op maat. Als full-service company voert Adwise al meer dan 10 jaar CMS projecten uit van WordPress voor klanten uit alle sectoren. Implementaties van WordPress worden door ons altijd multidisciplinair uitgevoerd met ervaren specialisten die het systeem door en door kennen. Samen met jou als opdrachtgever zorgen we voor een soepele migratie naar WordPress, waarbij we het CMS volledig integreren in jouw huidige martech landschap. Tegenwoordig installeer je WordPress door middel van een zogeheten ‘1-klik’ installatie. Beste Coen,Ik heb zelf een half jaar geleden Artisteer gekocht en er tot op heden erg veel plezier van. Het is een programma waarmee je je eigen WordPress themes mee kan maken, volledig naar eigen smaak.

Zodra jouw domeinnaam viaDNS aan het webhostingpakketis gekoppeld, kun je jouw WordPress-website by way of je domeinnaam bereiken. De TransURL hoeft niet uitgeschakeld te worden.

Hoe je een footer bewerkt is afhankelijk van het thema dat je hebt. In sommige gevallen bewerk je deze bijvoorbeeld in de widgets. Ga hiervoor vanuit je dashboard naar ‘Weergave’ – ‘Widgets’. Vind je de footer-optie hier niet, dan kun je de footer aanpassen bij de thema-opties. Voordat je echt aan de slag gaat met je website WordPress hosting is het goed om een SSL-certificaat te installeren.

Klik nu op ‘Links’ (onder ‘Pagina’s’) en vul bij de url jouw domeinnaam in. Bij ‘Linktekst’ kind je het woordje ‘Home’ en klik je weer op ‘Aan menu toevoegen’. Vink bij ‘Pagina’s’ de pagina’s ‘Over ons’ en ‘Contact’ aan en klik op ‘aan menu toevoegen’. Vimexx biedt je persoonlijke service voor alle domeinnaam-, webhosting en CMS gerelateerde vraagstukken. Vimexx slaat jouw website altijd dubbel op binnen de infrastructuur. Dit betekent dat je jouw web site niet zomaar kan verliezen, maar dat deze altijd goed opgeslagen staat. Een CMS, ook wel een Content Management Systeem genoemd.

WordPress Web Site Maken Met Wpw

Met de ‘Customizer’ kan je meestal maar een handvol dingen aanpassen. Het voordeel is dat je direct het resultaat van de aanpassingen ziet. De footer bestaat vaak uit een combinatie van linkjes en informatie. Je kan bij het menu-item een nieuw menu maken speciaal voor de footer door dezelfde stappen te nemen de we eerder hebben genomen. Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren.

En heel fijn, gewoon lekker nuchter en échte mensen die snappen hoe het werkt. Stuur een mail naar , dan vertellen we je er meer over. Deze functionaliteit is op zich hartstikke handig, maar er zijn genoeg andere tools waar je dit ook / beter mee kunt monitoren zoals Google Alerts en Ahrefs .

Als u het bericht heeft gevonden dat u wilt bewerken, klikt u op de titel. Berichten zijn in WordPress te vinden in het linkermenu onder ‘Berichten’. Als u de titel van het bericht weet dat u wilt opzoeken, kunt u gemakkelijk de zoekfunctie gebruiken. Laten we beginnen met te zeggen dat iedere web site gehackt kan worden. Dit is erg afhankelijk van hoe je je WordPress web site hebt geconfigureerd. Waar je je WordPress hosting hebt ondergebracht en hoe updated je web site is.

Maak een keuze wat voor contractperiode je aan wilt gaan en klik vervolgens op de knop “Doorgaan” om naar de volgende stap te gaan. Wanneer je domeinnaam beschikbaar is kun je deze direct bestellen door op de bestelknop te klikken. Ik hoop dat bovenstaande informatie je heeft geholpen om een keuze te maken. Kies voor het pakket dat het beste bij jou past. Klik op “Direct bestellen” bij het pakket dat je wilt hebben. Wees niet bang dat je een pakket neemt die te klein voor jou is. Je hoeft alles hierboven niet direct te snappen, maar het zijn meerdere handige features die je graag bij ieder hostingbedrijf zou willen krijgen.

Vervolgens kun je een betere oplossing vinden en ben je verzekerd van 100% uptime. Het hoeft uiteraard niet, maar bij Klik & Steen nemen we geen risico’s dus voeren we updates altijd uit in de testomgeving. Natuurlijk kan het voorkomen dat je écht behoefte hebt aan die ene zware functionaliteit of een grote hoge-kwaliteit afbeelding. Sommige web sites in specifieke branches kunnen namelijk niet zonder! Denk hierbij aan further caching, snellere servers, passende internet hosting of gespecialiseerde plugins.

Stap Four: Een Template Kiezen

Alleen zaken doen in Nederland gaat het beste met een .nl extensie. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Als je WordPress op eigen hosting hebt geïnstalleerd en een thema hebt toegevoegd kun je daarna met de inhoud van web site beginnen. Als je in het CMS-systeem bent ingelogd in het WordPress-dashboard kun je through editors, dit zijn een soort tekstverwerkers, aan de slag. Techniek & realisatieAls de stijl naar wens is gaan we de functionaliteiten implementeren en verder bouwen om de eerste versie op te zetten.

In ons geval laadde de website bij de tweede check 2,2 seconden sneller dan bij de eerste test . Misschien startte je met een free of charge websitebouwer en kun je daar jouw wensen niet realiseren. Misschien is je huidige website degelijk, maar niet berekend op de groei die jij voor ogen hebt. Investeren in een nieuwe WordPress-website kan dan een verstandige keuze zijn. Beter gevonden worden in Google en zoveel mogelijk conversie uit je web site website bouwen halen? Onze advertising specialisten zijn gespecialiseerd in het behalen van deze doelen. Wij nemen het volledige beheer van jouw web site op ons.

Installeer het programma vanaf WordPress.org need de af te raden andere variant WordPress.com is in eerste instantie free of WordPress charge, maar beperkt. Voor extra’s betaal je als snel maandelijks veel geld.

  • We testen samen met jou of de web site werkt zoals we voor ogen hadden.
  • En als je ergens vastloopt – wat helaas niet altijd te voorkomen is – dan kan je gebruik maken van onze WordPress hulplijn.
  • Kies voor ‘WordPress Hosting’ om één van onze WordPress Hosting-pakketten af te nemen.
  • Dit betekent dat de originele broncodes openbaar zijn voor het publiek en deze free of charge te gebruiken, te bewerken en te herdistribueren zijn.
  • Hostnet biedt namelijk een optimale websiteomgeving aan zonder restricties op WordPress.
  • Daarom maken we, binnen het abonnement, ook iedere week een complete backup van jouw web site .

De vormgeving van jouw WordPress-website bepaal je met een thema. Dit is een soort sjabloon dat ervoor zorgt dat pagina’s netjes een header, footer en navigatie meekrijgen. WordPress wordt standaard met enkele thema’s geleverd en je kunt zelf een eigen thema maken. Het ontwikkelen van een compleet eigen thema is niet gemakkelijk en als je dit nog nooit gedaan hebt kun je hier beter niet aan beginnen. WordPress is het meest populaire content material administration systeem ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *