WordPress Specialist

      Geen reacties op WordPress Specialist

WordPress functioneert prima in combinatie met een gewoon webhosting pakket. Download op wordpress.org het WordPress ZIP bestand en pak dit uit op je PC of Mac. Upload de bestanden by way of een FTP programma naar de “root” van HTML map van de webserver. Sla het bestand op en upload het naar de “root” van de HTML map van de webserver. Bezoek je web site en doorloop de installatiestappen .

1.2 Eenvoudig WordPress installeren Kies een hosting supplier met een ‘auto installer’ voor WordPress. Soms ook “Installatron” genoemd of “applicatie installer”. Mijn favoriet: Een klantvriendelijke hosting provider . Bij Greenhost heb je ook bij het goedkoopste pakket (“Basic”) de mogelijkheid om de auto installer te gebruiken voor de installatie van WordPress.

WordPress prijst zichzelf aan met de ’well-known 5 minute installation’. Voordat ik de èchte 5 minuten installatie van WordPress uitleg, beschrijf ik hieronder de handmatige aanpak: Speciale duurdere WordPress hosting is niet nodig, dit is een marketingtruc.

De Voordelen Van Een Website Maken Met WordPress

De meeste domeinnamen kosten €15 per jaar. De kosten zijn exclusief 21% BTW Mijn WordPress handleiding is dus geen dik boekwerk WordPress website waar je niet doorheen komt, maar een praktische instructie die je vlot en goed op weg helpt. Start met een eenvoudig thema

De gratis WordPress handleiding downloaden Een begrijpelijk en veelzijdig WordPress template installeren en instellen Handige WordPress plugins installeren Inspiratie opdoen voor het indelen en vullen van je web site woocommerce Volg de cursus WordPress (als je ècht een vliegende begin wilt maken)

Stap 2 Kies Webhosting Pakket

  • Bij de meeste Premium thema’s komt er een extra menu-item bij voor het thema zelf.
  • Het voordeel is dat je direct het resultaat van de aanpassingen ziet.
  • Je kan bij dat menu-merchandise vaak tientallen tot honderden dingen aanpassen.

Eigen WordPress website maken De beste WordPress hosting vergelijken Trainingen WordPress, MailChimp en search engine WordPress hosting optimization Ik leer je WordPress , MailChimp en search engine optimization . Support Strippenkaart voor ZZP’ers

In de onderstaande video zie je hoe ik in een paar minuten WordPress installeer: Interesse in Greenhost als internet hosting supplier? Neem gerust contact met me op, dan regel ik gratis de aanvraag van je domeinnaam, de internet hosting en de installatie van WordPress. Je betaalt alleen voor de internet hosting jaarlijks €fifty one rechtstreeks aan Greenhost + de registratiekosten van je domeinnaam.

Een WordPress web site maken eenvoudig? Een WordPress website maken is eenvoudig, zeggen ze…. Het navolgende stappenplan geeft antwoord op de vraag “Hoe maak je een website met WordPress?” Doorloop dit stappenplan en maak een vliegende start! Stappenplan WordPress website maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *