WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

      Geen reacties op WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

Hele grote, goedkope internet hosting partijen maken gebruik van een speciale techniek om ervoor te zorgen dat ze hier geen last van hebben. Als jouw web site groeit en meer bezoekers ontvangt “knijpen” ze je websitesnelheid. De aanvullende diensten om de snelheid te verhogen zijn duur en de service is slecht. Zo slecht, dat je waarschijnlijk weg gaat.

Wat Voor Soort Bedrijven Gebruiken WordPress?

Heb je bijvoorbeeld een webwinkel? Dan zal shared internet hosting zelden toereikend zijn. De website wordt geplaatst op een shared server waarbij wij zelf precies weten welke andere web sites erop gehost worden. Hierbij beperken we het aantal websites per server en passen we de capaciteit van de server aan indien nodig.

En dat is precies hun bedoeling. Op deze manier houden ze alleen websites op de server over die weinig verkeer ontvangen zodat alle websites redelijk snel blijven. Er zitten vervolgens duizenden van deze low visitors sites op 1 server. Wij maken voor klanten ook nog steeds gebruik van shared internet WordPress hosting hosting. We schatten samen in hoe groot het verkeer is, hoe advanced de site in elkaar zit en hoe snel de website moet zijn.

Maar welke hosting supplier moet je nu kiezen? In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het beheren van websites en de hosting omgevingen die daarbij horen. Hierdoor hebben we een behoorlijke ervaring opgedaan met verschillende hostingpartijen. Voor ons is het belangrijkste dat we een goede relatie hebben opgebouwd met de partijen waar we de diensten afnemen. Op die manier kunnen we je het beste adviseren en het snelste inspelen op wensen of problemen.

Voor onze shared internet hosting maken we gebruik van Siteground. In de “goeie ouwe tijd” was de enige mogelijkheid om op een andere manier je website te hosten, een zogenaamde “devoted WordPress server” te gebruiken. Hiermee had je dan de volledige capaciteit van de server tot je beschikking en had je dus van niemand anders final.

Een Handvol WordPress Pagina’s Aanmaken

Een server is een gewone laptop die op een speciale plaats 24 uur per dag aanstaat en niets anders doet dan webpagina’s laten zien. De goedkoopste oplossing voor het hosten van je site is “shared internet hosting”. Deze manier is zo voordelig omdat je web site met heel veel andere web sites op 1 server staat. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor de server gedeeld worden over alle andere websites. Waardoor het een voordelige optie is.

Het nadeel is dat door het delen van de server je website heel traag kan worden. De sites op een gedeelde server zijn niet goed ingericht om grote hoeveelheden bezoekers te ontvangen. Een grote hoeveelheid bezoekers zorgt er dus voor dat de site website maken traag wordt. En een trage web site zorgt ervoor dat je niet goed bereikbaar bent en dat klanten afhaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *