WordPress Handleiding Voor Beginners

      Geen reacties op WordPress Handleiding Voor Beginners

We moeten nu aangeven dat de pagina die we Blog hebben genoemd het weblog moet worden. En dat de pagina die we Home hebben genoemd onze homepage wordt. Vink bovenaan de tweede optie aan.:Een statische pagina Als je nu jouw web site wordpress webshop bezoekt, dan zie je waarschijnlijk wat vreemds aan het menu.

Nadelen Van Goedkoop Webdesign

En nu hebben het eerste punt van onze to-do lijst afgestreept. Stap 5: De eerste pagina’s van jouw eigen website Het draait op dit moment alleen even om het aanmaken van de pagina’s, later mag je ze vullen.

Zo krijgt een nieuwe blogpagina bijvoorbeeld de volgende URL: zonnigedag.nl/? We kunnen niet zien waar de pagina over gaat. Dit gaan we veranderen naar een ‘schone’ en zoekmachine vriendelijke URL. En dit is heel makkelijk aan te passen. Klik op het menu-item Instellingen en ga daarna naar Permalinks.

Al met al duurt dit ongeveer vijftien minuten. Laten we beginnen met het leggen van een solide foundation. WordPress hosting Een schone, zoekmachine vriendelijke, URL WordPress geeft nieuwe pagina’s vrij onduidelijke URL’s.

Shared Hosting

  • Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren.
  • Voor elke functionaliteit kunnen er meerdere, soms wel tientallen of honderden, plugins zijn.
  • Scan een paar artikelen en kies de plugin die het jou het meest aanspreekt.
  • Zoek dan bijvoorbeeld op ‘Best Social Media button WordPress plugin’.
  • Het is daarom slim om informatie in te winnen over de beste plugins voor een bepaalde functie.
  • De naam van de plugin vul je vervolgens in bij het zoekveld op de ‘nieuwe plugin’ pagina en je installeert en activeert vervolgens de plugin.

We doen dit omdat we dan direct kunnen bespreken hoe we een menu aanmaken, vullen en indelen. We hoeven de pagina’s alleen aan te maken. Klik rechtsboven op de blauwe knop Publiceren. Doe dit voor alle vier de pagina’s.

De Voordelen Van Een WordPress Website

Vink dan Berichtnaam aan en klik op wijzigingen opslaan. Maak je bijvoorbeeld een pagina aan met de titel “Advocaat Utrecht”, dan wordpress webshop wordt de URL automatisch: zonnigedag.nl/advocaat-utrecht. En zo kan de lezer direct aan de URL zien waar de pagina over gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *