WordPress Handleiding Voor Beginners

      Geen reacties op WordPress Handleiding Voor Beginners

We moeten nu aangeven dat de pagina die we Blog hebben genoemd het blog moet worden. En dat de pagina die we Home hebben genoemd onze homepage wordt. Vink bovenaan de tweede optie aan.:Een statische pagina Als je nu jouw web site woocommerce bezoekt, dan zie je waarschijnlijk wat vreemds aan het menu.

Nadelen Van Goedkoop Webdesign

En nu hebben het eerste punt van onze to-do lijst afgestreept. Stap 5: De eerste pagina’s van jouw eigen website Het draait op dit moment alleen even om het aanmaken van de pagina’s, later magazine je ze vullen.

Zo krijgt een nieuwe blogpagina bijvoorbeeld de volgende URL: zonnigedag.nl/? We kunnen niet zien waar de pagina over gaat. Dit gaan we veranderen naar een ‘schone’ en zoekmachine vriendelijke URL. En dit is heel makkelijk aan te passen. Klik op het menu-item Instellingen en ga daarna naar Permalinks.

Al met al duurt dit ongeveer vijftien minuten. Laten we beginnen met het leggen van een solide basis. WordPress hosting Een schone, zoekmachine vriendelijke, URL WordPress geeft nieuwe pagina’s vrij onduidelijke URL’s.

  • Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren.
  • Voor elke functionaliteit kunnen er meerdere, soms wel tientallen of honderden, plugins zijn.
  • Het is daarom slim om informatie in te winnen over de beste plugins voor een bepaalde functie.

We doen dit omdat we dan direct kunnen bespreken hoe we een menu aanmaken, vullen en indelen. We hoeven de pagina’s alleen aan te maken. Klik rechtsboven op de blauwe knop Publiceren. Doe dit voor alle vier de pagina’s.

Hosting Reviews

Vink dan Berichtnaam aan en klik op wijzigingen opslaan. Maak je bijvoorbeeld een pagina aan met de titel “Advocaat Utrecht”, dan WordPress website wordt de URL automatisch: zonnigedag.nl/advocaat-utrecht. En zo kan de lezer direct aan de URL zien waar de pagina over gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *