WordPress Com Website Verwijderen

      Geen reacties op WordPress Com Website Verwijderen

Stap 7: Blogpagina Maken Op Je WordPress Website

De voertaal is meestal Engels. Kijk voor een ruim aanbod op Themeforest, maar kies daar uitsluitend populaire themes. Lees de critiques om te kijken of eerdere kopers tevreden zijn over het theme en de service. Kunstenaars, fotografen, architecten enzovoorts: als je een portfoliosite nodig hebt, zoek dan op WordPress portfolio theme.

Graph Paper Pressbijvoorbeeld levert mooie portfoliothemes. Als je vooral met tekst werkt, heb je geen visueel theme nodig Dan zijn al die mooie, grote platen op je web site WordPress hosting alleen maar ballast. Ze maken je web site trager, en ze leiden de aandacht af van je hoofdboodschap.

Zodra je teveel aan een theme gaat rotzooien verdwijnt de esthetische samenhang, die de ontwerper er zorgvuldig in heeft aangebracht. Waar moet je op letten als je een theme kiest? Die je lezer snel laat zien wat hij op je web site kan doen Donkere tekst op een lichte achtergrond: zorg voor een krachtig contrast

Bovendien krijg je bij een betaald theme ondersteuning. Dat kan handig zijn, need bij het installeren en het aanpassen van de structure heb je soms snel hulp nodig. Goede WordPress themes aanbieders hebben een helpdesk met progammeurs, die vragen beantwoorden by way of fora en een ticketsysteem.

Themes kunnen free of charge zijn of betaald: premium themes. Hoewel er goede gratis themes zijn – zie het aanbod van WordPress.org – geven betaalde themes meer mogelijkheden.

Daar bovenop installeer je het theme dat je uitkiest . WordPress updates kunnen je website nooit meer kapot maken. Bovendien levert Studiopress fantastische handleidingen voor de inrichting. Prachtige, minimalistische themes voor schrijvers maakt Bylt. Niet voor elk zakelijk weblog geschikt: de nadruk ligt op tekst.

Helaas geven veel vormgevers meer om plaatjes dan om gebruiksvriendelijkheid of laadsnelheid. Ook makers waar ik in het verleden goede ervaringen mee had, Themetrust en Woothemes, maken nu themes met een nadruk op de visuals. Woothemes heeft overigens WordPress een serie goede videotutorials over WordPress, alleen toegankelijk voor klanten. Een beetje Amerikaans van stijl, maar helder en technisch superieur zijn de themes van StudioPress, die draaien op Genesis. Genesis is een kaal basistheme .

Sommige fonts zijn aan de kleine kant: let op leesbaarheid. Schaf een theme aan en obtain het. Je krijgt het binnen wordpress webshop als zip-bestand. Sla het op op een plek die je kunt terugvinden. Kies een theme dat je mooi vindt en verander er niks aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *