WordPress Com

      Geen reacties op WordPress Com

Hopelijk heb ik je met deze lijst met suggestions een hoop tijd en gedoe bespaard. Mocht je dit artikel willen delen? Gebruik dan de Social Media knoppen bovenaan en onderaan dit artikel. Je doet mij én je vrienden een plezier! Ik hoor hem heel graag in de reacties.

Daar huur je juist iemand voor in. Met mijn bedrijf RAM ICT Services ontwerp, bouw en beheer ik al sinds 2006 web sites voor een grote variëteit aan klanten. Ik werk al jaren samen met trainers en coaches uit various WordPress hosting vakgebieden.

Hoe Maak Ik Mijn Website Toegankelijk?

Via je Dashboard kun je, onder Weergave –> Bewerken, verschillende bestanden van je web site rechtstreeks aanpassen. Je krijgt dan de beruchte ‘Error 500’.

WordPress Specialisten

Tags: backup, Beginners, categorieën, Fouten, hosting, Onderhoud, SSL, tags en Webhost 5 supertips voor een betrouwbare en veilige website Je web site is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf.

Daardoor ken ik de wereld van trainers en coaches. woocommerce Ik weet ik wat er speelt en wat belangrijk is.

Het is van vitaal belang dat je deze up-to-date, beschermd en on-line houdt, zodat deze beschikbaar is voor je klanten. Vandaag de dag zijn er meer factoren waar je je bewust van moet zijn. Een gemiddelde website is dagelijks minstens een aantal keren doelwit van een al dan niet geautomatiseerde) hackpoging, Zorg jij goed voor je website?

Het probleem is dat je dan ook niet meer via je Dashboard het bestand kunt herstellen, want WordPress website ook je dashboard werkt dan niet meer. Je zult dan met behulp van FTP de fout moeten gaan oplossen.

Lees in dit free of charge e-guide wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft. Heb je er ook zo’n hekel aan als je webbouwer allerlei onbegrijpelijke technische termen begint te roepen? Daar ben jij toch helemaal niet mee bezig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *