Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

      Geen reacties op Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

WooCommerce is geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Voordat we bij de laatste stap aankomen , moeten we eerst nog productcategorieën aanmaken. Ga hiervoor naar ‘Producten’ in het linkermenu, en kies dan voor ‘Categorieën’. Er is standaard al een ‘Geen categorie’ categorie aanwezig, die je eventueel qua naam en instellingen kunt aanpassen.

Nadat je je winkelgegevens hebt geëxporteerd uit WooCommerce, moet je ze importeren in Shopify. Bij calamiteiten lichten we je zo snel mogelijk in.

Het systeem kent dan ook een limiet qua capaciteit (denk bijv. aan de hoeveelheid producten). Namelijk de toegang tot alle mogelijke opties die WordPress te bieden heeft.

Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien weet Facebook direct welke accounts er aan mijn webshop gekoppeld moeten worden. Er volgt nu een selectiescherm waarin WordPress hosting gevraagd wordt de juiste gegevens te selecteren. Wanneer je maar een pagina en advertentie account beheert zullen de juiste gegevens direct geselecteerd worden.

De meest gebruikte betaalopties, zoals iDEAL, Bancontact en 15 andere veelgebruikte betaalmethoden om zonder opzegtermijn kennis te maken met de techniek van PAY. Om uw online webshop op internet te publiceren, hebt u hosting nodig. Ik ben jouw companion in crime voor WordPress websites en online advertising. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites – de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk.

Kortom, WooCommerce is een compleet webshop-pakket dat zeer gebruiksvriendelijk is. Uit het onderzoek kwamen ook andere opmerkelijke conclusies naar voren. De steekproef toont aan dat het niet best gesteld is met de preventieve beveiliging van WooCommerce-webshops in het Nederlandse e-commercelandschap. Wat kun je doen om je WooCommerce-webshop zo goed mogelijk te beschermen?

Gebruiksvriendelijkheid & Help

En sommige thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke soorten bedrijven. Zo WordPress zijn er thema’s voor voedingswinkels, voor modezaken, en voor drogisten.

Hier kan je selecteren aan welke landen je wilt verzenden – handig als je alleen handelt in je eigen land bijvoorbeeld. Klanten buiten de toegestane landen zullen niet in staat zijn een aankoop te doen. Dit is voor webwinkels verplicht, maar als je nog in de startfase zit kan je ook “XXX” invullen bijvoorbeeld. Download het plugin bestand naar jouw laptop en pak het uit. Met deze WooCommerce uitleg bouw je in een handomdraai gratis je eigen webshop. Het is dus belangrijk om van tevoren het doel en het price range te bepalen. Wat is voor jou, en voor je bezoekers acceptabel, en wegen de kosten op tegen de opbrengsten.

Met $99,00 per jaar is deze plugin niet erg voordelig, maar veel webshops hebben deze investering snel terugverdient. Heeft je webshop veel producten en hebben deze de meest verschillende eigenschappen die een klant kan kiezen? De standaard filters in WooCommerce bieden deze functies, maar de prestaties zijn niet voldoende voor grotere outlets. FacetWP biedt filterfuncties zoals je deze kent vanuit de grote webshops. Wil je naast de standaard e-mails die by way of WooCommerce worden verstuurd een PDF factuur of pakbon gebruiken, dan is deze WooCommerce plugin dé oplossing. Met de gratis versie beschik je al over de belangrijkste functies. Dan kan je kiezen voor de Pro versie of de template extensie.

Maak je hierover geen zorgen, deze informatie wordt meegegeven aan de individuele gegroepeerde “kind” producten. Verder kan je hier ook een product galerij aanmaken door één of meerdere afbeeldingen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een vooraanzicht, zijaanzicht, of het product onder bepaalde omstandigheden.

  • Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen.
  • Het slaat je web site op op een computer en verbindt het permanent met het web, zodat het altijd bereikbaar is voor jouw bezoekers.
  • Daarnaast kun je by way of de plugin gemakkelijk verzendlabels printen en je klanten krijgen automatisch een observe & hint e-mail als ze besteld hebben.
  • Een WordPress hostingpakket kiezen waarop we een webshop kunnen draaien en het vastleggen van een domeinnaam.

Daarnaast heeft de betaalde versie van Relevanssi meer opties om de resultaten te optimaliseren. Zoals eerder genoemd is de opname van de omzet in Google Analytics nodig voor een sluitende rapportage. Deze WooCommerce plugin maakt het mogelijk om zonder aanpassingen in je WordPress thema alle conversies te meten.

Webwinkelfacturen Nl

Maar deze plugin kan je ook gebruiken voor het aanmaken van productlijsten voor Google Ads Shopping campagnes. Exporteer alle of een selectie van producten die je graag wil adverteren through Google Shopping. De free of charge versie van de plugin WooCommerce Extended Coupon Features is zeker de eerste plugin die je voor het aanmaken van een kortingsbon moet proberen. Naast een aantal extra voorwaarden voor een kortingsbon heeft deze plugin een belangrijke functie. Je maakt nog steeds een kortingsbon aan, maar deze wordt door de plugin vanzelf toegepast.

Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. De footer en de sidebar kan je aanpassen bij ‘Widgets’. En die kan je vinden onder het kopje ‘Weergave’. Klik onderaan bij ‘menu instellingen’ op ‘Hoofdmenu’ (of iets in de trant van ‘Primary Navigation). Zo kan je ‘Your Name’ veranderen in ‘Jouw naam’ of gewoon ‘naam’. Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps feature. Die kon ik met wat moeite werkend krijgen, maar ik heb gekozen om het component te verwijderen .

Middels de Premmerce Permalink manager kun je deze naar eigen wens instellen, zodat je deze zo web optimization vriendelijk mogelijk inricht. Voor de verzending van de producten die je verkoopt, bestaat tegenwoordig aparte software program. De partijen die hier achter zitten hebben doorgaans ook een WordPress plugin. Sendcloud biedt software WordPress website program voor Woocommerce waarmee je verzending binnen Europa kunt optimaliseren. Zodra je op het punt bent beland van het toevoegen van een testproduct in je nieuwe WooCommerce-shop, ga je ontdekken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Je hebt eerder al nagedacht over wat je wilt en dat gaat je in dit proces helpen.

Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar waardoor je further functionaliteiten toe kan voegen zoals meerdere talen, abonnementen and so on. Wij vinden dat deze plugin absoluut van meerwaarde kan zijn voor webshops die actief zijn op social media. Je toont op een eenvoudige wijze je assortiment aan bezoekers van jouw Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *