Woocommerce Webshop Laten Maken

      Geen reacties op Woocommerce Webshop Laten Maken

Neem contact met ons op om de opties te bespreken. Het programma dat verreweg het meest gebruikt wordt om een WordPress hosting op te zetten, is WooCommerce. Zoals veel succesnummers van WordPress is WooCommerce begonnen als simpel plugin-programmaatje. Maar na jaren van ontwikkeling en uitbreiding is het veel en veel groter dan dat. Even een paar cijfers over WooCommerce:

Haal Het Maximale Uit Woocommerce

Bijna elke gangbare betaalmethode kan gekoppeld worden aan uw WordPress webshop. WooCommerce is de ideale tool voor uw webshop. Ook u kunt een WordPress webshop bezitten die volledig aan uw wensen tegemoet komt. Dankzij de oneindige opties van WordPress, en de jarenlange ervaring van JVH webbouw. Informeer nu naar onze mogelijkheden.

Top 10 Plugins Voor Je WordPress Webshop

© 2020 JVH webbouw | Alle rechten voorbehouden OverigDomeinnaam en hosting WordPress Onze animaties en visualisaties

Demonstratievideo’s van producten worden ingebouwd in de productpagina. Vertalingen van elke webpagina zorgen wordpress webshop voor internationaal bereik en afname. U kunt een cadeau geven bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag.

Klanten in heel Nederland die een web site en/of webshop hebben laten maken bij JVH webbouw. Onze klanten zitten overal in Nederland. Veel van onze klanten komen uit Utrecht, maar ook uit: Utrecht,Zwolle,Ede, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort komen veel van onze klanten.

Al meer dan 6.000.000 keer gedownload door webbouwers Compatibel met bijna elk bestaand WordPress-thema Simpel gezegd: het wordt gebruikt om een WordPress webshop mee te maken. Er is heel veel mogelijk met dit flexibele programma. Tijdelijke acties met verlaagde prijzen of combideals worden automatisch doorberekend binnen het winkelkarretje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *